Festivitatea de premiere Haileybury College, Anglia, 2017

Haileybury CollegeHaileybury College

Dragi participanți la tabăra de la Haileybury College și dragi părinți! Ne bucurăm nespus că în vara lui 2017 ați făcut parte din cel mai simpatic grup de la Haileybury College! 🙂 Cele două săptămâni au trecut foarte repede, însă credem că a fost suficient timp pentru a lega noi prietenii și pentru a aduna amintiri de neuitat. Ne bucurăm că am putut să vă fim alături în această experiență minunată și ne bucuram pentru toate aventurile celor două saptamani de tabără!

Știm că v-ar plăcea să revedeți câteva momente de la festivitatea de premiere, unde cu toții ne-am distrat, am avut emoții și am așteptat cu sufletul la gură anunțul echipei câștigătoare a piesei de teatru.

V-am pregătit un filmuleț cu cele mai importante momente din cadrul festivității, îl puteți viziona printr-un simplu click, mai jos! Nu uitați, canalul nostru de Youtube vă așeaptă cu și mai multe filme despre activitatea noastră!


Felicitări pentru că sunteți atât de prietenoși, deschiși, politicoși și, evident, foarte buni la engleză! În speranța că aventurile de la Haileybury College vă vor atrage către alte tabere, nu uitați să consultați catalogul Mirunette, unde veți descoperi noi locuri pe care le puteți vizita vara aceasta!

Pentru mai multe informații despre taberele internaționale de limba engleză Mirunette sau pentru alte servicii oferite de Mirunette Education, contactați-ne la numărul de telefon 0735.159.626 sau pe e-mail la: office@mirunette.ro!  Consultanții Mirunette vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în a lua cea mai bună decizie!

De ce o tabără Mirunette?

Taberele internaționale Mirunette reprezintă modalitatea ideală de a petrece vacanța de vară pentru cei mici! Taberele pentru juniori se organizează în școli britanice de renume care își pun la dispoziție facilitățile pentru copiii dornici de învățare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu vârste începând de la 7 ani, programul este alcătuit astfel încât participanții să fie implicați în activități distractive, dar și educative de dimineața până seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleză cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activități culturale și de socializare, precum și vizite și excursii în locuri de interes. Printre destinațiile excursiilor se numără orașe ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar și parcuri de distracții ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

The Mirunettes 🙂