Concursul Mirunette Language Competition continuă!

Mirunette Language CompetitionMirunette Language Competition

Ai aflat? Am intrat în cea de a doua etapă a concursului Mirunette Language Competition!! Poate ai vrea în primul rând să vezi dacă te-ai calificat, prin urmare poți urmări aici listele pentru cele două categorii:

Ce ai de făcut dacă te-ai calificat în etapa a II-a?

Simplu, trebuie să pui la bătaie toată creativitatea de care dai dovadă! 🙂 După ce completezi un scurt formular de înscriere, vei putea trece la realizarea probei creative. Ai șansa de a fi regizor, scenograf și personaj principal în propriul tău scurtmetraj! Realizează un film urmând cerința de mai jos si mergi mai departe in concursul Mirunette Language Competition.

Pornind de la binecunoscutul îndemn..

Mirunette Language Competition

Mirunette Language Competition

…realizează un filmuleț în care să ne spui ce crezi că se ascunde în spatele zicalei. Care este morala ei?

La începutul sau la finalul filmului, spune-ne ce crezi tu ca înseamnă experiența unei tabere internaționale în străinătate! Numește 3 tabere internaționale la care ți-ai dori să participi din cele puse la dispoziție de Mirunette. Pentru a găsi informațiile corecte, te rugăm să parcurgi oferta de tabere din secțiunea: https://www.mirunette.ro/tabere-de-vara

Ce mai trebuie să știi

  1. Filmul trebuie realizat în limba engleza!
  2. Durata filmului trebuie să fie între 120 și 180 secunde (maximum 3 minute!)
  3. La începutul sau la finalul filmulețului spune-ne câteva cuvinte despre tine (nume, școala, de ce vrei să câștigi o tăbăra în Anglia).
  4. Mult mai important decât calitatea imaginii este sunetul! Vrem să îți auzim pronunția, dicția și your lovely British accent! Deci ai grijă la sunetele din jur dacă filmezi în exterior!
  5. În funcție de tema pe care ai abordat-o conform vârstei, acordă o mare atenție decorului. Este de preferat un fundal vesel și creativ în locul unei filmari realizate în graba la birou.
  6. Nu lăsa filmarea pe ultima sută de metri. Scrie primele idei care îți vin în minte apoi prelucrează-le treptat până ajungi la cea mai bună formă! Vei fi mult mai stăpân/ă pe tine dacă te vei filma cu câteva zile înainte de termenul-limită! Iar dacă nu esti mulțumit/ă de rezultat, remember that practice makes perfect! Așa că filmează-te până ajungi la varianta dorită!

Mai mult decât atât…

  1. Nu uita să urci filmarea, o dată finalizată, pe https://wetransfer.com/ și să ne trimiți link-ul prin completarea câmpului de aici: https://www.mirunette.ro/concurs/inscriere-etapa-II La rubrica „friend’s e-mail” de pe platforma de transfer poți trece adresa concurs@mirunette.ro.

Așteptăm cu drag să ne impresionezi cu personalitatea și ideile tale!

 

Succes!

Atenție! Termenul limită de trimitere a formularului pentru etapa a II-a a concursului Mirunette Language Competition este 22 aprilie, ora 18:00.

Urmărește-ne pe facebook