Feedback group leaderi – tabara de vara Oxford Headington 17 – 31 iulie 2011

Buna,

Ne-am intors cu bine din tabara asa ca acum am si eu conexiune la internet si va pot scrie cateva cuvinte generale legate de aceasta experienta. 

La aeroport lucrurile au decurs bine, chiar am avut noroc ca ne-au trimis sa facem check-in la business class, si a mers mai repede decat ne asteptam. Evident ca s-a lasat cu plansete la plecare, ca de obicei.

General vorbind, cred ca pot spune ca a fost o tabara reusita, in sensul ca ei s-au simtit bine impreuna. Staff-ul a fost ok si bine organizat, mai ales ca le faceau prezenta la fiecare activitate si nu prea acceptau intarzierea. In excursii s-au comportat foarte bine, au fost punctuali, au respectat meeting point-urile si nu s-au pierdut!! 

Excursiile pe care le-am avut au fost astfel: jumatate de zi la Costswold wildlife park, Blenheim palace, un walking tour prin Oxford, 2 vizite de colegii, Christ Church College si Trinity College, o activitate foarte draguta Market Trial in Oxford, o zi intreaga la Londra, una la Stratford si inca una la Cambridge. Am mai organizat noi o excursie de jumatate de zi la Londra, unde au vazut Tower Bridge, i-am scos intr-o zi la Primark, intr-o seara i-am dus in pub si unii dintre ei au mers si la pationar.

Activitatile din campus au fost ok, insa se putea un pic mai bine. Problema este ca romanii nici nu faceau nimic, preferau sa stea si sa se uite la altii cum se jucau si trebuiau tot timpul fortati sa se joace si ei. Intr-adevar poate unele erau „puerile”, insa pana la urma erau amuzante si ei intr-o tabara unde se distrau. Spre exemplu, intr-o dimineata au avut de ales intre pictura, dans si aerobic si badminton, si fetele noastre au ales sa deseneze trei ore, apoi au spus ca s-au plictisit teribil. In schimb cele trei care au mers cu Ana la dans s-au distrat copios!

Cazarea a fost onorabila, dar nu pe masura asteptarilor. In primul rand camerele erau extrem de departe de meeting point si de catina. Nici inauntru nu straluceau (va voi trimite imediat si poze). L-am intrebat pe Andrei Carp care a fost aici cu anul trecut daca tot aici au fost cazati si mi-a raspuns ca nu, ca aveau camere cu chiuveta in camera si mobilier ceva mai nou, si erau mai aproape de meeting point. Dar in cele din urma nu au venit pana in Anglia sa admire camerele.

Mancarea a fost buna, desi la inceput erau fandositi, pana la urma au mancat fara probleme (chiar nu avea nicio problema). Poate ca era prea putina pentru ei, pentru ca tot timpul se plangeau ca ei ar vrea paine si ca nu le ajunge. Dar de multe ori isi mai comandau in camera pizza, asa ca se saturau.

Examenul Trinity a fost un succes pe linie, toţi au promovat, 6 dintre ei cu A pe linie, şi două fete cu A si B. Probabil ca vor primi diplomele in curand, la voi.

O zi reusita,
Elena C (group leader tabara de vara Oxford Headington  17 – 31 iulie 2011)