De ziua Copilului, castiga 5 vouchere cu reducere de 100 GBP pentru 5 tabere in strainatate + 5 tricouri!

Ai intre 8 si 17 ani? Ce faci vara aceasta? Vrei sa experimentezi o tabara educationala in strainatate? Mirunette International Education iti ofera 5 reduceri de 100 GBP la 5 tabere educationale disponibile in ziua extragerii castigatorilor: 1 Iunie. De asemenea, poti fi unul dintre cei 5 castigatori ai unui tricou cool, marca Mirunette International Education.
PREMII
Premiile Concursului constau in  5 vouchere, fiecare constand intr-o reducere de 100 GBP, precum si 5 tricouri branduite Mirunette International Education.

DURATA CONCURSULUI

Concursul va avea loc in perioada 20.05.2011 – 31.05.2011 

CONDITII DE PARTICIPARE 
Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii :


1.   Sa  fie abonati la Newsletter cu o adresa activa de e-mail.

2.     A) Daca au blog sa scrie un articol + link activ catre anuntul de informare al concursului de pe blogul agentiei Mirunette International Education
  B) Daca nu au blog, trebuie sa posteze pe pagina de Facebook  / Hi5 / Twitter sau sa dea e-mail cu link activ catre pagina Concursului la 5 persoane pe care le considera a fi interesate de a merge intr-o tabara internationala in strainatate (in acest ultim caz trebuie adaugata in CC si adresa de e-mail a Agentiei : office@mirunette.ro).

3.   Participantii trebuie sa fie fani (au dat « Like ») ai paginii de Facebook a agentiei Mirunette International Education.  (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000713997441)

4.   Participantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 8 – 17 ani.

5.   Participantii, in cazul in care castiga, pentru a beneficia de discountul de 100 GBP, trebuie sa faca dovada ca pot achita tariful taberei in care vor merge.

6.   Dupa ce au realizat pasii de mai sus, participantii trebuie sa trimita un mesaj cu prenumele si numele lor, la adresa de e-mail office@mirunette.ro.

Prin participarea la Concurs, Participantii isi exprima faptul ca au luat la cunostinta cu prevederile  Regulamentului si ca sunt de acord cu acestea, participarea la acest Concurs implicand obligativitatea de a respecta prevederile acestui Regulament. 


Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti pe 1 iunie si vor fi anuntati aici, pe blog.

Daca Participantii desemnati castigatori refuza sa primeasca Premiile, se va realiza o noua tragere la sorti si vor fi extrasi alte persoane. Organizatorul isi rezerva dreptul de a repeta procesul de validare a castigatorilor pana la desemnarea castigatorilor finali.

Voucherele se pot ridica de la sediul Mirunette International Education (Mirunette International Education – Bdul Pache Protopopescu, Nr.81, Et.1, Bucuresti) sau se poate transmite prin posta.

REGULAMENTUL DETALIAT AL CONCURSULUI IL GASITI AICI.

Va asteptam sa participati !


Mirunette International Education
Bdul Pache Protopopescu Nr.81, Et.1, Sect.2, Bucuresti.
Tel.021/210.16.02 sau 0723.60.66.33

Concursuri online.