REGULAMENT: De ziua Copilului, castiga 5 vouchere cu reducere de 100 GBP pentru 5 tabere in strainatate + 5 tricouri!

Regulament concurs
Cele 5 vouchere, fiecare cu o reducere de 100 GBP pentru 5 tabere in strainatate, in locatii deosebite din Marea Britanie, precum si cele 5 tricouri de cea mai buna calitate, marca Mirunette International Education va asteapta incepepand cu data de 20 mai 2011 !
Castigatorii vor fi desemnati pe 1 iunie 2011, de Ziua Copilului, prin tragere la sorti, la sediul agentiei Mirunette International Education.
La tragerea la sorti este invitat sa participe orice Participant.
Art.1. Organizatorul Concursului. Obiective.
1.1.   Organizatorul Concursului « De Ziua Copilului, castiga 5 vouchere cu reducere  de 100 GBP pentru 5 tabere  in strainatate + 5 tricouri » este SC Mirunette International Education SRL, cu sediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu, Nr.81, Et.1, Sect.2, inregistrata la ORC de pe langa Tribunalul Bucuresti cu nr. J40/15500/2004, CUI RO 16795280, cont bancar RO31 RZBR 0000 0600 0558 8684 deschis la banca Raiffeisen Bank, Mosilor, reprezentata de director general Daniela Pavoni (denumita in continuare « Organizator »)
1.2.   Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare « Regulament »), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului, avand obligatia de a anunta public, pe blogul agentiei (http://tabere-internationale.blogspot.com), sectiunea Concursuri, precum si pe pe pagina de facebook a agentiei ( http://www.facebook.com/profile.php?id=100000713997441 ), in acelasi mod in care a fost facuta si informarea initiala de invitatie de participare la concurs. Astfel de posibile modificari vor fi facute cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea in vigoare.
Art.2.  Durata si locul de desfasurare ale Concursului.
Concursul va avea loc in perioada 20.05.2011 – 31.05.2011, fiind desfasurat pe blogul companiei ( http://tabere-internationale.blogspot.com ). Tragerea la sorti are loc la sediul Mirunette International Education, B-dul Pache Protopopescu, Nr.81, Et.1, Sect.2, pe 1 iunie 2011, zi in care vor fi anuntati si castigatorii.
Art.3. Participantii si conditiile de participare
3.1. Concursul se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cetateni ai Romaniei, cu domiciliul / resedinta in Romania, ce accepta termenii si conditiile prezentului Regulament. Fac exceptie angajatii Organizatorului, membrii familiei acestora : rudele de gradul I sau II.
3.2. Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii :
1.      Sa  fie abonati la Newsletter cu o adresa activa de e-mail.
2.      A) Daca au blog sa scrie un articol + link activ catre anuntul de informare al concursului de pe blogul agentiei Mirunette International Education
B) Daca nu au blog, trebuie sa posteze pe pagina de Facebook  / Hi5 / Twitter sau sa dea e-mail cu link activ catre pagina Concursului la 5 persoane pe care le considera a fi interesate de a merge intr-o tabara internationala in strainatate (in acest ultim caz trebuie adaugata in CC si adresa de e-mail a Agentiei : office@mirunette.ro).
3.      Participantii trebuie sa fie fani (au dat « Like ») ai paginii de Facebook a agentiei Mirunette International Education.  (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000713997441)
4.      Participantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 8 – 17 ani
5.      Participantii, in cazul in care castiga, pentru a beneficia de discountul de 100 GBP, trebuie sa faca dovada ca pot achita tariful taberei in care vor merge.
6.      Dupa ce au realizat pasii de mai sus, participantii trebuie sa trimita un mesaj cu prenumele si numele lor, la adresa de e-mail office@mirunette.ro.
3.3  . Prin participarea la Concurs, Participantii isi exprima faptul ca au luat la cunostinta cu prevederile prezentului Regulament si ca sunt de acord cu acestea, participarea la acest Concurs implicand obligativitatea de a respecta prevederile prezentului Regulament.
Art.4. Modul de desfasurare al Concursului
6.1.    Pentru a participa la Concurs, participantii trebuie sa indeplineasca conditiile art.3.2.
6.2.    Vor fi considerati valizi participantii care indeplinesc conditiile generale de la art.3.1.
6.3.     Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati de Ziua Copilului, pe 1 Iunie 2011, pe blogul Agentiei.
6.4.    Validarea castigatorilor se va face de catre d-na Daniela Pavoni, Director general Mirunette International Education, prin verificarea indeplinirii conditiilor prevazute la art.3.
6.5.    Fiecare voucher reprezinta o reducere de 100 GBP pentru 5 locuri la taberele disponibile in momentul extragerii, la unele dintre cele mai bune institutii educationale  din Marea Britanie.
6.6.    Cele 5 tricouri marca Mirunette International Education sunt acordate tot in urma tragerii la sorti, in conditiile mai sus mentionate.
6.7.    Pentru validare, cei 10 castigatori (5 castigatori ai voucherelor cu reducerea de 100 GBP, respectiv 5 castigatori ai celor 5 tricouri) trebuie sa comunice datele personale unui reprezentant al Mirunette International Education.
6.8.    Voucherele sunt valabile pana la data de 9 iunie 2011. Neutilizarea voucherului in acest interval de timp atrage dupa sine pierderea valabilitatii acestuia.
6.9.    Voucherele se pot ridica de la sediul Mirunette International Education sau se poate transmite prin posta.
6.10.Posesorii voucherelor vor putea rezerva in perioada valabilitatii (mai sus mentionata) serviciile inscrise pe acestea.
6.11.Valoarea voucherelor nu se poate transforma in numerar.
6.12.Premiile sunt nominale si nu pot fi transmise catre o alta persoana.
Art.5. Premiile Concursului
5.1.  Premiile Concursului constau in  5 vouchere, fiecare reprezentat de o reducere de 100 GBP, precum si 5 tricouri branduite Mirunette International Education.
Art.6. Acordarea Premiilor prin tragere la sorti si validarea castigatorilor.
6.1. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, pe 1 iunie 2011.
Daca Participantii desemnati castigatori refuza sa primeasca Premiile, se va realiza o noua tragere la sorti si vor fi extrasi alte persoane. Organizatorul isi rezerva dreptul de a repeta procesul de validare a castigatorilor pana la desemnarea castigatorilor finali.
6.2. Acordarea Premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la acest Concurs implica acordul ca numele castigatorilor sa fie facute publice.
Art.7. Regulamentul Concursului
Regulamentul Concursului este disponibil oricarui solicitant pe blogul Agentiei Mirunette International Education.
Va asteptam sa participati !
Mirunette International Education
Bdul Pache Protopopescu Nr.81, Et.1, Sect.2, Bucuresti.
Tel.021/210.16.02 sau 0723.60.66.33