California Dreaming

Desi atmosfera sarbatorilor de iarna devine tot mai proeminenta, Mirunette viseaza deja la vacanta de vara perfecta. Experienta calatoriei catre teritorii noi, neexplorate si cunoasterea culturilor diferite se regasesc in atmosfera relaxanta strategic asezata sub stralucitorul soare Californian. O imagine tentanta, nu-i asa?

Ne gandim ca de sarbatori meriti o surpriza pe masura asteptarilor tale, prin urmare tabara de vara de la University of San Diego, California este disponibila in cadrul ofertei promotionale limitate!

San Diego apare ca o oaza de relaxare in cel mai popular stat american, California. Fiind unul dintre cele mai vizitate orase din Statele Unite, San Diego imbina stilul de viata “West Coast” cu valorile traditionale preponderent latine ale Statelor Unite, oferind in acelasi timp centre universitare de o calitate renumita la nivel global. University of San Diego este o institutie academica consacrata in America de Nord, iar titlul acesta se apropie cel mai tare de adevarata ei valoare. Institutia este ajutata de un suport academic solid, alaturi de facilitati de ultima generatie si cel mai frumos campus din SUA, votat la nivel national.

Daca v-am captat atentia, haideti sa va facem cunostinta cu locul si programul taberei de vara de la University of San Diego!

California, Here We Come!

Asemeni LA, San Diego este o sursa bogata de artisti si curente de o importanta incontestabila pentru cultura Americana. Eddie Vedder de la Pearl Jam, Frank Zappa si Tom Waits sunt doar cateva dintre numele care si-au inceput legendara cariera in San Diego. In ceea ce priveste frumusetea orasului, ii vom lasa pe membrii trupei Blink 182, de asemenea originari din San Diego, sa ne spuna mai multe – “I can’t sleep ’cause what if I dream of going back to San Diego”

Orasul este un paradis al recreerii care ofera nenumarate plaje, privelisti pitoresti si arhitectura traditionala de origini spaniole. Campusul Universitatii San Diego este considerat o opera de arta de catre americani, reusind sa creeze o atmosfera prielnica invatarii si interactiunii dintre elevi. Vorbind de invatare, tabara de vara de la San Diego propune un program saptamanal de 17 ore de curs de limba engleza si 2 workshop-uri culturale, desfasurate in clase restranse formate din elevi de nationalitati diverse. Astfel iti vei perfectiona cunostintele de limba engleza, ajutat fiind de vorbitori nativi si vei apuca sa te familiarizezi si cu specificul universitatii din San Diego, alaturi de cultura locala.

California Knows How to Party

In ceea ce priveste activitatile recreative, Mirunette s-a gandit la un program care nu duce lipsa de distractie. In urma cursurilor de dimineata iti propunem o varietate de evenimente la care poti lua parte pentru a te relaxa si socializa cu elevi straini. Dance Party, Disco & Movie Night sunt cateva exemple la care te poti astepta in serile de tabara. Astfel esti motivat sa te deconectezi si sa iti faci prieteni noi din toata lumea.

Cele 6 vizite de jumatate de zi in principalele zone din San Diego iti vor asigura privelisti de neuitat si un album de fotografii de vacanta inedit. Old Town, Balboa Park, Coronado Beach vor fi obiective principale de explorat si admirat pe parcursul taberei.

Keep on Dreaming, We’re Not Stopping Here

Nu putem merge in California fara sa ne gandim la vestitul Los Angeles, nu? Tabara de la San Diego propune o excursie de weekend (3 zile/ 2 nopti) la Los Angeles, unde vom imbratisa viata vedetelor de film, vizitand locuri consacrate precum Hollywood, Santa Monica Beach si Beverly Hills.

Doresti mai mult?  Nu esti singurul. Odata intorsi in San Diego vei avea parte si de o excursie de o zi intreaga in unul dintre punctele de recreere ale orasului. Aquatica, Las Americas Outlets, Mission Beach sau Belmont Park, lista de optiuni este lunga, depinde numai de cum doresti tu sa iti petreci ziua.

When The Music’s Over…

We’re going back home with memories. Alege o vacanta de neuitat si vino cu Mirunette in tabara de grup de la San Diego. In dar de Craciun iti oferim si un discount care te va aduce mai aproape de descoperirea stilului de viata Californian. Noi deja ne facem planuri. Tu? Ce vei face vara aceasta?

Love

The Mirunettes X