Cu MIRUNETTE castigi o bursa la un liceu de top din UK!

Burse UK - Mirunette

Ai rezultate deosebite la invatatura? Te numeri printre elevii foarte buni din liceul tau, asa-numitii “high flyer-i”? Mirunette.ro te trimite cu bursa in UK! Ai sansa sa petreci ultimii doi sau trei ani de liceu la Colegiul Earlscliffe din Anglia!

Mirunette International Education da startul unui nou concurs de burse de studiu in Anglia! Daca esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a si vrei sa experimentezi un sistem academic de elita, inscrie-te in competitia pentru una din bursele oferite de Colegiul Earlscliffe din Anglia. Sunt oferite 3 burse academice, iar numarul lor poate fi suplimentat daca exista mai multi candidati cu rezultate deosebite!

De ce sa aplici la Colegiul Earlscliffe?

Prestigiosul colegiu britanic potrivit publicatiei The Telegraph (29 ian 2015) se situeaza pe locul 38 din 4303 de licee din Marea Britanie care predau programa de tip A-Levels. Inca de la anul infiintarii, Colegiul Earlscliffe a pregatit numerosi elevi admisi cu succes la Universitatile Oxford, Cambridge, Princeton, dar si alte institutii de top din Europa si SUA. Profesorii de la Earlsciffe College opteaza pentru un stil de predare extrem de personalizat, astfel incat fiecare elev sa isi sporeasca sansele de a fi acceptat intr-o universitate britanica de top. Scoala ofera un program intensiv de studiu (9 lectii pe saptamana din fiecare materie) si foloseste sistemul TRaC™ (Test, Rank and Coach) – o testare saptamanala pentru fiecare din cele 3 materii principale, cu feedback rapid atat catre elev, cat si catre parinti.

 Concursul va cuprinde 2 etape:

  1. Proba Scrisa (Sambata, 13 Februarie 2016) – Examenul de limba Engleza (reading, writing, essay) si Examenul de Matematica
  2. Proba Orala (Luni, 29 Februarie 2016 si Marti, 1 Martie 2016) – Interviul cu Comisia de Evaluare a Colegiului Earlscliffe

Completeaza formularul de inscriere si intra in competitia pentru o bursa in UK! Poti castiga una din cele 3 burse academice la Colegiul Earlscliffe, cu incepere din Septembrie, 2016!

Nu rata ocazia de a incepe anul scolar 2016 intr-una din cele mai prestigioase scoli de tip boarding din UK!

Vrei sa petreci o vacanta de vara inedita? Am lansat noile tabere de vara Mirunette!