Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette (6)

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 MirunetteTabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de limba engleza la UCL- Londra august 2017

Bună ziua, dragi părinți,

Ne simțim în continuare minunat în Londra, totul este bine, numai că, de ce sa nu recunoaștem, ușor ușor începe sa se îsi facă apariția si dorul de casă… Mâncarea parcă începe sa nu ne mai satisfacă în totalitate, cursurile uneori mai pot fi plictisitoare, oboseala ne mai face irascibili, dar ce sa facem, rezistam eroic! ???

Copiii s-au obișnuit si cu programul inversat, (mai exact s-au resemnat), desi este mai obositor sa meargă la cursuri după ce au mers pe jos toată dimineața…

De-a lungul plimbarilor noastre prin Londra, putem sa va spunem ca ne-am dat seama ca locația noastră de la UCL e atât de bună încât putem ajunge în 20-30 de minute pe jos la orice obiectiv important din oraș.   Suntem chiar în buricul târgului, cum se spune! Astazi am mai adaugat un obiectiv pe lista noastra cu locuri vizitate: Imperial War Museum , muzeu ce ne-a impresionat.

Pana acum, serile ni le-am ocupat într-un mod foarte plăcut, fie în campus cu ceilalți copii de alte nationalitati la discotecă, fie în oraș, dupa cum deja stiti din mesajele anterioare din tabara de limba engleza.Aseara ne-am distrat la seara de karaoke. Copiii au monopolizat microfoanele si au cantat cat i-au tinut plamanii! ? Au luat pe sus si responsabilii de activitati englezi si au cântat si împreună cu ei! Va marturisim deci de aici de la Londra ca in aceasta tabara distracția e maximă!

Si cu siguranță tot asa va continua si zilele următoare! Acum va lasam sa va bucurati de poze, caci noi intram la cursuri.

… because we’re never gonna be as young as we are tonight! 🙂

Salutari din Londra,

AnaMaria si Mirunetii cantareti

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de limba engleza, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette

 

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette