Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette (2)

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 MirunetteTabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Bună ziua, dragi părinti! Va informam cu mare bucurie ca am ajuns cu bine in tabara de la UCL, după cum ati aflat cu siguranță si de la copii; nu am avut prea mult timp sa ne tragem sufletul de atunci!

Ne-am cazat foarte repede, ne-am orientat putin prin împrejurimi, am luat cina si apoi am plecat în Regent’s Park pentru activitățile sportive de seară. Am căzut rupti de oboseala seara, în jur de ora 11:00, dar ne- am odihnit destul de bine si dimineața toată lumea a fost în formă maximă 🙂

Luni dimineata copiii au dat testul de limba engleza, urmează sa vedem repartitia pe clase astazi. Luni după amiază am plecat în oraș având în program un walking tour cuprinzator, care a inclus: London Eye, Tamisa, Big Ben, Westminster Abbey, St. James Park, Buckingham Palace, Trafalgar Square. După cum vedeti am punctat destul de multe obiective in tabara de la UCL, a fost putin obositor dar copiii au fost foarte încântați! Seara au avut discotecă si au mai găsit energia sa danseze si să se distreze foarte bine!

Avem parte de un grup foarte frumos, cu copii înțelegători, cuminți, frumoși si bineînțeles destepti!! Sunt foarte mândră de ei si sper ca nu vom avea probleme de nicio natură! De asemenea, sper ca pozele făcute sunt satisfăcătoare si ca surprind măcar puțin din atmosfera din tabara in Anglia.

Revin cu detalii zilele următoare, va salutam din Londra!

Anamaria S. (group leader) & The Mirunettes

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

 

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette