Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (11)

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 MirunetteTabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Dragi parinti, va trimitem noutati din Germania!

Ziua de astazi a decurs linistit, am fost la cursuri, am dat o tura prin oras, am intreprins diferite activitati si am avut si ceva timp in care sa ne odihnim putin.

Incepand cu ora 16.00 a avut loc o sesiune de gatit unde au fost pregatite mai multe feluri de mancare internationale. Copiii s-au distrat in timp ce au preparat diferite aluaturi, au tocat legume pentru salata sau pur si simplu s-au delectat cu bunatatile gatite de ceilalti.

Activitatile de seara au fost si ele variate, printre acestea numarandu-se inotul, karaoke, fotbalul, baschetul, picturile cu henna, picturile pe panza etc. De departe cel mai interesant a fost quiz-ul desfasurat pe baza unor informatii de cunostinte generale, unde au putut fi castigate diferite premii.

Ultima zi de tabara se apropie cu pasi rapizi si acest lucru ne bucura si ne intristreaza deopotriva. Ne-am decis insa, ca si pana acum, sa profitam din plin de toate ocaziile ivite. Maine va fi o zi incarcata, in care va trebui sa ne facem si bagajele, dar suntem convinsi ca ne vom descurca de minune.

The story goes on…

Dapfni M. – Group Leader tabara Bad Schussenried

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de lb. germana din Bad Schussenried, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette