Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (10)

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 MirunetteTabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Dragi parinti, revenim cu noutati din Germania!

Asa cum va promiteam ieri, revenim cu detalii despre excursiile desfasurate astazi. Toate cele patru locatii au fost extrem de interesante si toti copii s-au intors entuziasmati si cu ceva informatii noi despre lumea care ne inconjoara.

Cei care au mers la Affenberg – Salem au avut ocazia sa observe mai multe specii de maimute cu care au putut sa si interationeze, hranindu-le dar neavand voie sa le deranjeze in vreun fel.

Participantii la excursia de la Scheidegg au putut admira o colectie impresionanta de cascade care mai de care mai spectaculoase si in acelasi timp sa faca o plimbare prin natura beneficiind astfel si de o cura sanatoasa de aer proaspat.

Memmingen-ul a avut si el multe de oferit, cautarea de comori organizata de catre Institutul Humboldt fiind special creata astfel incat tinerii nostri sa descopere cat mai multe atractii turistice si informatii despre orasul vizitat. Desigur, nu a lipsit nici shopping-ul, partea preferata a tuturor.

Ultima dar nu cea din urma a fost excursia de la Friedrichshafen, unde copiii au putut vizita Dorniermuseum, un muzeu al avioanelor, ca mai apoi sa aiba ocazia sa dea un tur al orasului si sa zaboveasca pentru putin timp pe maulul lacului Bodensee.

Chiar daca ziua a fost una extrem de plina si orele de teme au fost de data aceasta intre 20.00 si 21.00, oboseala nu a resuti sa ii doboare pe cei mici, ei fiind capabili sa participe cu succes si la activitatile programate pentru aceasta seara: inot, pictura cu henna, karaoke, ping pong, jocuri de societate, etc.

Desi greu de crezut, mai sunt doar 2 zile din aceasta tabara si planuim sa le traim din plin. Odata cu noi le veti trai si dumneavoastra prin intermediul pozelor si povestirilor noastre.

Pe curand!

Dapfni M. – Group Leader tabara Bad Schussenried

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de lb. germana din Bad Schussenried, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette