Tabara engleza Oxford Brookes, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (III)

Tabara engleza Oxford, Anglia - excursie

Hello, from amazing Oxford!

Cu speranta ca v-au placut pozele noastre si v-a mai trecut dorul de noi…va si trimitem altele noi!  🙂

Suntem in actiune de dimineata devreme pana seara – plecam la 7:30 dimineata si ne mai intoarcem in campus la 10 seara. Suntem ocupati tot timpul cu orele de engleza, activitati distractive si vizite.

Socializam foarte bine toti, chiar am devenit un grup sudat, ceea ce este grozav. Ne ajutam unii pe altii la nevoie, iar acest lucru este imbucurator.

Tabara engleza Oxford, Anglia - activitati

Astazi am avut primele ore de engleza si chiar ne-au placut! Vom vedea cum vor decurge si urmatoarele. Plasarea s-a facut pe nivel de studiu. Sunt multi elevi internationali in clase, astfel incat comunicarea in limba engleza va fi foarte buna. Tabara engleza Oxford, Anglia - rule 11

Tabara engleza Oxford, Anglia - excursii

Dupa ore am avut pranzul, apoi am mers la activitatille de dupa amiaza, care au fost la libera alegere. Seara, dupa cina, am avut o alta activitate interesanta, care ne-a ajutat sa ne mobilizam ca echipa. Am avut de rezolvat mai multe sarcini, pe care le-am dus la indeplinire cu BRIO 🙂

Pe curand,

 Alina , Daniela si Mirunetii din Oxford

Tabara engleza Oxford, Anglia - grup Mirunette

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei – AICI! (cele mai noi poze se afla la finalul albumului)

Stay tuned! Revenim cu noi poze si mesaje din tabara internationala de limba engleza din Oxford, Anglia, in curand!

Vezi oferta Mirunette de tabere in Anglia.