Tabara de Ski & Snowboard Verbier – 4-11 Ianuarie 2020 (4)

Vizita muzeul Alpin

Tabara de la Verbier se apropie tot mai mult de final, insa mai avem cate ceva sa va povestim pana ne intoarcem. Astazi am avut o zi libera in care am descoperit locuri noi, ne-am plimbat si relaxat. De data aceasta am vizitat frumosul si rusticul orasel Chamonix, Franta, aflat chiar la poalele masivului Mont Blanc.

Chiar daca am avut parte de o zi cu soare, acesta a fost “cu dinti”. Temperatura acolo a fost ceva mai friguroasa decat in Verbier, dar acest lucru nu ne-a oprit din a ne plimba si descoperi locurile si privelistile impresionante.

Drumul spre Chamonix a fost destul de scurt, nu mai mult de o ora si jumatate, astfel am avut la dispozitie o intreaga zi pentru aceasta excursie. Asadar am profitat de aceasta oportunitate si ne-am impartit in grupuri pentru a putea cauta magazinele potrivite pentru cumparaturi, dulciuri, suveniruri pentru cei dragi. Nu ne intoarcem cu mana goala, toata lumea va primi cate ceva la intoarcere!

Chamonix Mont Blanc - excursie Tabara de la Verbier
Chamonix Mont Blanc – excursie Tabara de la Verbier

Excursia am incheiat-o la muzeul Alpin, unde copiii au primit si o lista cu cateva intrebari la care au putut raspunde doar dupa ce au vizitat tot muzeul si au citit informatiile puse la dispozitie in cadrul lui. S-au descurcat foarte bine cu totii.

Pe seara copiii au avut de ales intre a lua masa in oras si a sta in campus. Am avut mai multe optiuni de mancare, printre care pizza, burger sau fondue. O mare parte a grupului a ales sa manance fondue, dar am avut si doritori de burger si pizza. Dupa asa o zi ne este cam greu sa ne gandim ca ne intoarcem la ski, dar maine ne asteapta Race Day, asadar trebuie sa fim in cea mai buna forma si sa aratam tot ce putem.

Sa ne tineti pumnii!

 Cam atat am avut sa va povestim, dar revenim cu vesti noi in curand!

Pe curand,

The legendaries from Mirunette

Alexandra – Insotitor de grup tabara Verbier 2020