Noaptea carnavalului – Opera Comica pentru Copii

Noaptea carnavalului

Suntem deja in cea de a 4-a saptamana de inscrieri la Mirunette Language Competition – concurs national de limba engleza unde elevii intre 10 si 17 ani au sansa sa castige tabere internationale in Marea Britanie cat si multe alte premii oferite de sponsorii nostri dedicati sa sustina educatia si creativitatea. Noaptea carnavalului reprezinta ocazia perfecta de a intaractiona cu Opera Comica pentru Copii.

Cu aceasta ocazie ii salutam pe cei de la Opera Comica pentru Copii (OCC), institutie culturala publica din Bucuresti, condusa de cunoscuta soprana Felicia Filip. OCC si-a inceput activitatea in anul 1998 si a fost lansata initial ca o companie independenta care a demonstrat ca are o “voce” unica si originala in peisajul artistic romanesc dar si international. Un astfel de ansamblu este unic in lume si are atat un rol cultural-artistic, cat si unul educativ.

Cu peste 70 de titluri de opera, operetta, musical si balet in repertoriu, Opera Comica pentru Copii sustine peste 450 de spectacole anual, atat in Bucuresti cat si in tara. Lunar, OCC gazduieste peste 10.000 de spectatori in cele trei sali de spectacol.

Pentru ca se adreseaza unui public tanar, OCC a dezvoltat si o aplicatie pentru a informa si a angrena publicul in activitatile sale. Aplicatia pentru mobil OCC este disponibila in mod gratuit pe Google Play sau Apple Store, scopul fiind acela de a facilita procesul de cautare si informare.

Dupa succesul avut cu Noaptea Muzeelor, Opera Comica pentru Copii aduce in premiera o alta serie de tururi interactive. Personajele din spectacolele OCC te asteapta la Noaptea Carnavalului, un tur aparte cu o multime de momente artistice, ateliere de masti si povesti pe masura! Atmosfera de Carnaval va domina serile de 14 si 15 februarie si vor transforma OCC intr-o adevarata Venetie. Biletele se pot achizitiona de pe site-ul bilete.ro.

 In cadrul concursului Mirunette Language Competition, Opera Comica pentru Copii va oferi bilete la spectacolele sale tuturor finalistilor.