Mesaj Group Leader: Tabara limba engleza St. Mary’s School, Ascot – Anglia (6)

IMG_1207

Dragi parinti,

Am ajuns si la finalul celei de-a doua saptamani aici, la Ascot. Un final de saptamana care se anunta plin de aventura si de neuitat! Dar sa va povestim…

Luni si marti am fost la cursuri si la activitati, urmand programul obisnuit (si ne-am refacut dupa weekendul trecut 🙂 ) Miercuri la pranz jumatate din copii au mers la musical „Charlie and the Chocolate Factory”- si s-au intors placut impresionati.

IMG_1075 IMG_1083 IMG_1085 IMG_1087 IMG_1096 IMG_1109

Joi a urmat excursia de jumatate de zi la Windsor! Un orasel superb, plin de istorie! Am vizitat cetatea, unde am putut admira palatul reginei (din pacate, nu era acasa :P), capela, dar si apartamentele regale. Am invatat un pic de istorie britanica si am facut multe poze, bineinteles, urmate de o bine-meritata sesiune de shopping.

IMG_1134 IMG_1150 IMG_1221

Astazi copiii au plecat din nou in excursie, la Thorpe Park, unul din cele mai mari parcuri de distractie din Anglia. Au plecat foarte entuziasmati! Cei ramasi in campus vor urma programul normal de cursuri si activitati.

Maine ii asteapta vizita la Lego Land, iar duminica, la Brighton- vom vizita plaja, si vom avea timp liber pentru shopping.

Abia asteptam sa va revedem,

Valeria, Mara, Silvia si 39 de copii cuminti si frumosi 🙂

Oferta completa de tabere in Anglia, aici: http://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/anglia

IMG_1209

IMG_1200 IMG_1194 IMG_1229