Testimonialul castigatorului Mirunette Language Competition 2017 – categoria 10-13 ani

Mirunette Language Competition 2017

Un concurs de limba engleza extrem de benefic pentru dezvoltare! Premiul, adica tabara de la Bradfield College, a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea. A fost interesanta si chiar daca am petrecut 30 de ore in sala de clasa, nu m-am simtit ca la scoala, ci ca intr-un grup de prieteni.

Aspectul care mi-a placut cel mai mult in tabara a fost interesul profesorilor si al staff-ului pentru noi. Acestia au fost incredibil de prietenosi si intelegatori, incercand mereu sa ne faca sa traim la maxim acele 2 saptamani. Totusi, nu pot gasi aspecte negative ale acestei tabere care sa-mi fi influentat prea mult sederea.

As dori sa mai particip la aceste tabere intr-o zi, insa mi-ar placea mai mult daca timpul dedicat vizitelor ar fi mai lung decat cel de shopping.

Kara Sandru, castigator Mirunette Language Competition 2017.

Nu doar Kara a privit concursul ca pe un lucru extrem de benefic si interesant, sentimentele de apreciere fiind resimtite si de catre mama acesteia, care considera MLC (concurs de limba engleza) o experienta extrem de folositoare, atat pentru dezvoltarea aptitudinilor de limba, cat mai ales pentru cresterea stimei de sine.

Aș adăuga, în calitate de părinte, faptul că experiența a fost una unică pentru Kara! Activitățile taberei, ieșirile din campus, contactul cu o nouă cultură și civilizație și contactul cu oameni de diferite naționalități au dezvoltat-o ca persoană. I-a crescut stima de sine iar relaționarea socială i-a dezvoltat inteligența inter și intra-personală. A ajuns să își cunoască mai bine potențialul, în special limitele și să aprecieze ceea ce are. A legat prietenii noi pe care le menține via Skype, WhatsApp sau Facebook.

Nu este prima tabără la care participă, dar este prima pe care își dorește să o repete! Sper din suflet să-i pot îndeplini această dorință!

Mulțumim că ați făcut acest lucru posibil, Mirunettes!

Gabriela Sandru, mama Karei.