Tabere educationale in strainatate 2015
View this email in your browser
"Hello, December...Make all my wishes come true!"

Atmosfera de sarbatoare, decoratiunile stralucitoare, darurile asezate sub bradul impodobit, reuniunile familiale si festive...sunt doar cateva dintre motivele pentru care luna Decembrie este una dintre cele mai indragite din an! Si pentru ca este perioada cand dorintele devin realitate, iar surprizele se tin lant, am lansat o oferta mai bogata de tabere educationale in strainatate pentru anul 2015, cu noi destinatii atractive! Care este preferata ta? Grabeste-te si rezerva-ti un loc de acum!!! ;) 
NOUTATI!
Tabara de grup de limba engleza in Malta
Varsta: 12-17 ani. Un colt de paradis in inima Mediteranei, Malta este o destinatie fantastica daca iubesti soarele, marea si distractia, insa in acelasi timp, vrei sa iti aprofundezi cunostintele de limba engleza! 
Orasul Valletta, capitala Maltei, este inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Malta s-a aflat sub dominatie engleza timp de 164 ani, asadar, vei descoperi influente puternice din cultura britanica. Cazarea se realizeaza la un hotel de 4* cu piscina, localizat in Qawra, o zona superba din nord-estul Maltei! Afla mai multe detalii despre tabara de limba engleza din Malta AICI
Tabara de grup de limba engleza Oxford & Cambridge 
(varsta: 14-17 ani) este o oportunitate excelenta de a experimenta viata de student in cadrul 
celor mai prestigioase Universitati din Anglia, clasate in topul celor mai importante Universitati din intreaga lume!
Prima parte a programului se desfasoara la Colegiul Jesus, situat chiar in centrul orasului Oxford, iar partea a II-a la Colegiul St. Edmund’s College, unul dintre cele 31 de Colegii ale renumitei Universitati Cambridge. Afla mai multe detalii despre tabara de limba engleza din Oxford & Cambridge AICI
Tabara de grup de limba engleza - Duke of York's Royal School, Anglia (varsta: 8-17 ani) Scoala a fost fondata de printul Federick, Duce de York, in anul 1801, si inca isi pastreaza conexiunile regale, in prezent fiind patronata de catre Ducele de Kent. In 2014, scoala a investit 25 milioane lire pentru renovarea completa a campusului!
Scoala este localizata in comitatul Kent, supranumit „Gradina Angliei”. Facilitatile campusului includ: sali moderne de cursuri, cladiri noi de cazare, sala de sport, terenuri de fotbal, tenis, squash, cricket, volei, baschet, pista de atletism si piscina acoperita. Afla mai multe detalii despre tabara de limba engleza de la Duke of York's Royal School AICI
                                   

In topul preferintelor copiilor, raman, si in acest an, taberele desfasurate in SUA - "tara tuturor posibilitatilor"! Descopera astfel taberele din
New York - "orasul care nu doarme niciodata", MiamiFort Lauderdale - "Venetia Americii" si Los Angeles - "capitala creativitatii", unde a fostcreat visul Hollywoodian!  
Daca vrei sa iti dezvolti spiritul de independenta si sa relationezi mai mult cu elevi internationali din intreaga lume (iti vei imbogati semnificativ vocabularul si vei invata sa iti asumi responsabilitati),  Inscrie-te intr-o tabara individuala, fara insotitor, de limba englezafrancezagermanaspaniola, italiana sau chineza!
Pentru a primi o oferta personalizata, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0723606633 sau direct printr-un reply la acest e-mail! 

Cea mai importanta investitie pentru viitor este in educatia ta. Obtine pasaportul catre succes prin educatie la cele mai inalte standarde!

Iti raspundem cu mult drag la intrebari! ;)
Echipa Mirunette
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Contact consilieri educationali Mirunette International Education 
Str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, sector 3, 030715, Bucuresti
Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626
E-mail: 
office@mirunette.ro; Web: www.mirunette.ro