Taberele Mirunette
View this email in your browser

Hobby-urile tale sunt mersul pe bicicleta si limbile straine? Mirunette International Education, Biciclop si GreenRevolution te invita la evenimentul The Amazing BIKE Race, o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine - duminica, 18 Mai, de la ora 11, in parcul Herastrau

Tu vino cu bicicleta ta (sau inchiriaza o bicicleta gratuit de la centrul I’Velo, daca ai sub 16 ani), formeaza o echipa cu numele tarii preferate, purtati insemnele acesteia si parcurgeti impreuna un traseu cu multe probe amuzante! Daca echipa ta ajunge prima la destinatie, vei castiga premii surpriza de la noi si Biciclop! ;)
Dupa Amazing Race, nivelul de adrenalina creste si mai mult pentru ca vei participa la o demonstratie de Extreme Biking, unde vei invata cateva trucuri impresionante, iar apoi ne relaxam impreuna la un picnic (gustarile sunt oferite de Sandwich Time), insotit de un show de magie.
Confirma-ne acum participarea pe e-mail la office@mirunette.ro sau la numarul de telefon 0723.606.633. Petrece alaturi de noi un final de weekend cu distractie si surprize din plin!!! :) 
P.S.: Te asteptam de la 10:30 la Roaba de Cultura (Intrarea Valului, nr. 2, pajistea Pescarus) pentru a forma echipele! 
Mai multe detalii aici!

Cursuri de fotografie
Colegiul Clifton este situat in Bristol, un oras cu o cultura bogata, vibrant si dinamic! Tabara reprezinta alegerea ideala in special daca iti doresti sa iti continui educatia in Marea Britanie. Descopera sistemul de invatamant de traditie intr-unul dintre cele mai prestigioase boarding schools din Marea Britanie!
 
INSCRIE-te aici!

                                                                                        
ULTIMUL LOC! Viziteaza Edinburgh, capitala Scotiei, unul dintre cele mai frumoase si palpitante orase ale lumii, ce se remarca prin arhitectura impresionanta si atmosfera cosmopolita! Campusul Pollock Halls, parte a Universitatii din Edinburgh, ofera facilitati extraordinare pentru studentii internationali! 
Contact consilieri educationali Mirunette International Education 
Str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, sector 3, 030715, Bucuresti
Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626
E-mail:
office@mirunette.ro; Web: www.mirunette.ro