Taberele Mirunette
View this email in your browser
Tabara de limba Engleza si pregatire academica – St. Edmund’s College, Anglia 
 
Studiaza limba engleza la nivel avansat si descopera renumitul sistem de invatamant din Anglia, intr-o tabara cu program special de pregatire academica, cu durata de 3 sau 6 saptamani! 

Tabara este recomandata mai ales celor care intentioneaza sa urmeze liceul in Anglia, intrucat include studiul in limba engleza a materiilor scolare principale. Insa toti elevii care vor sa isi perfectioneze limba engleza, urmand un program intensiv si bine structurat, vor aprecia aceasta tabara ca o experienta deosebit de valoroasa!

Colegiul St. Edmund a primit 13 distinctii de excelenta de la British Council, situandu-se pe locul I in topul clasamentului scolilor de vara din Marea Britanie!

Inscrie-te aici! Locuri limitate!
Admisi Mirunette Language Competition!
Afla cum s-a desfasurat shooting-ul aniversar Mirunette! Daca fotografia este pasiunea ta, te poti inscrie la un workshop special sau la cursuri de fotografie, organizate de partenerii nostri National Photographic!
 
vezi detalii!

                                                                                        
La seminarul educational "5 o'clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success", au fost invitati prof. dr. Tim Fish, directorul Colegiului Earlscliffe din Anglia, si faimosul critic literar Dan C. Mihailescu. 

vezi detalii!
Contact consilieri educationali Mirunette International Education 
Str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, sector 3, 030715, Bucuresti
Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626
E-mail:
office@mirunette.ro; Web: www.mirunette.ro