Tabara primavara Limba Engleza - St. Albans, Londra, Anglia

tabara primavara limba engleza st albans londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie:
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
25 Mar - 28 Apr 2018
£825

Prezentare tabara

Resedinta scolii este situata in orasul St Albans, aflat chiar la periferia Londrei, intr-o zona cu acces usor catre aeroport dar si cu o pozitionare excelenta pentru excursii la Oxford sau Cambridge. 
Programul taberei de primavara imbina intr-un mod placut studiul limbii engleze cu activitati si vizite, fiind ideal pentru copiii cu varste cuprinse intre 11 si 17 ani!


Programul taberei de primavara de limba engleza include:

·  Test de evaluare initiala, pentru repartizarea pe nivele de studiu
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, cu project work: diverse teme despre mediu, media sau comparatii intre culturile lumii, in clase multinationale de maxim 15 copii
· Manuale si material didactic disponibile pe perioada cursului
· Raport de evaluare si certificat de absolvire
· Participantii isi pot dezvolta abilitatile de specialitate si comunicare timp de  9 ore/ saptamana alegand 3 activitati din: Archery, Art & crafts, Cricket, British literature, Cooking, Dance, Dodgeball, Drama, Film and photography, Table Tennis, Football, Handball, Health and fitness, Journalism, Lacrosse, Music, Orienteering, Rounders, Volleyball (in functie de disponibilitate)
· Cazare in campus in camere standard cu unul, doua sau mai multe paturi, tip boarding, cu baie comuna; spalarea hainelor saptamanal
· Trei mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta din partea staffului local (rata staff:copii de 1:6)
· Program de activitati seara: team-building challenges, treasure hunts, film nights, karaoke, talent show, disco, record breakers, quiz, sculpture night, chill zone etc.
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; 3 excursii de o zi intreaga/ 2 saptamani, in locatii precum: London, Cambridge, Oxford, Bristol, Knebworth House & Gardens sau St Albans (excursiile includ si Study Tour)
· Transfer de la - la aeroportul Londra Heathrow in zilele stabilite pentru sosire/ plecare intre orele 9:00 - 21:00
·  Asigurare medicala din UK


Interval de desfasurare primavara 2016:          

25 Martie - 28 Aprilie        

Durata taberei: 1 - 5 saptamani 
Sosire Sambata, plecare Duminica


TARIF:      

865 GBP/ saptamana    


 Tariful NU include:

·    Taxa de inscriere 135 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari