Tabara Limba Franceza/ Engleza/ Germana si Chineza - Valais, Elvetia

tabara limba franceza engleza germana si chineza valais.jpg

Tara: Elvetia
Locatie: Ovronnaz
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: Engleza
Franceza
Germana
ChinezaPerioada:
01- 22 Iul 2017
2650CHF

Prezentare tabara "Tabara Limba Franceza/ Engleza/ Germana si Chineza - Valais, Elvetia"

Campusul in care se organizeaza tabara de vara de limba engleza, franceza sau germana si chineza este situat in statiunea Ovronnaz din zona Valais. Statiunea este situata la 1400 m altitudine, iar temperatura vara este cuprinsa intre 14-25 grade. Aici copiii pot invata limba engleza, franceza sau germana si chineza in cursul diminetii, iar dupa-amiaza vor participa la o gama variata de  peste 40 activitati, organizate de personal calificat si extrem de inspirat. 
Cazarea se face in conditii excelente in camere cu patru paturi cu baie proprie, iar printre facilitatile campusului se numara: sali de clasa moderne, sala de jocuri, sala cinema, piscina, spa, jacuzzi, terenuri pentru sport.     


 Programul taberei de limba engleza, franceza sau germana si chineza include:

·  Informatii si orientare la sosire
· Test de evaluare initiala si incadrarea in grupe de studiu in functie de nivelul de cunostinte
·  Cursuri de limba straina, la alegere dintre: program Intensiv (saptamanal 15 ore de limba engleza, franceza sau germana, in clase internationale de cca. 8 studenti) sau program Duo (2 limbi straine: se pot alege din urmatoarele  optiuni: Germana, Franceza ,Engleza sau Chineza, una principala - 10 ore/ saptamana, iar cea secundara - 5 ore/ saptamana)
· Material didactic si manuale bine concepute, pe toata perioada taberei
· Certificat de absolivre curs la finalul taberei
· Cazare in cabane traditionale, in camere cu 4 paturi si baie proprie
· Serviciu de spalare a hainelor, saptamanal
· Pensiune completa cu 3 mese pe zi, tip bufet; disponibila varianta de meniu vegetarian, fara gluten sau alte diete speciale
· Saptamanal 2 excursii de 1 zi intreaga (ex: Adventure Park, Water Park, Fabrica de ciocolata, Gruyere, Chillon, Zermatt, Berna etc)
· Program de zilnic activitati distractive si sporturi ex: fotbal, tenis, squash, volei, baschet, mountain bike, tir, canoe, inot, golf, mini golf, aerobic, yoga, rapel etc
· Asistenta medicala in campus
· Supraveghere permanenta din partea personalului (1 adult :4 copii)

* limba Chineza se poate alege doar ca limba secundara, la nivel de incepator


Interval de participare 2017:          

01 - 15 Iulie (2 saptamani)
01 - 22 Iulie (3 saptamani)

Durata: 2 sau 3 saptamani (sosire duminica, plecare sambata)         


Tarif: 

2650 CHF/ 2 saptamani   
3800 CHF/ 3 saptamani         


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 100 CHF - nerambursabila in caz de retragere
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare (obligatorie)
· Transport cu avionul Bucuresti - Geneva - Bucuresti  
· Transfer individual dus-intors aeroport Geneva 300 CHF

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari