Tabara limba Engleza - UCL Londra

tabara limba engleza ucl.jpg

Tara: Anglia
Locatie: University College London
Varsta: 16-30 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
26 Iun - 14 Aug 2016
£1536

Prezentare tabara

University College of London este una dintre universitatile de top din Anglia. Localizata in zona centrala Bloomsbury, chiar in centrul Londrei, permite accesul rapid catre cele mai atractive zone de interes.
Vara, aici se organizeaza tabere de limba engleza, cu un program complex de activitati si vizite si cu o masiva participare internationala de studenti din peste 45 de tari.
Cazarea se efectueaza intr-una din resedintele UCL, iar lectiile se tin in din campusul UCL Gower Street Campus, la distanta de 5 minute de mers pe jos. Organizatorii folosesc avantajul locatiei ultracentrale alegand imensele parcuri drept loc de desfasurare a unor activitati si iesiri zilnice in oras.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· La sosire informatii si orientare
· Test de evaluare initiala, pentru orice nivel
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de max.15 studenti (1 lectie dureaza 45 min)
· Material didactic foarte bine conceput, disponibil pe perioada cursului
· Cazare in campus (resedintele Campbell West, Campbell East, John Adams) in camere single sau duble cu chiuveta proprie si baie comuna; acces Internet in camere si bucatarie la fiecare etaj
· 3 mese/ zi, de luni pana vineri; pentru weekend participantii primesc vouchere care pot fi folosite la restaurante sau supermarket-uri locale
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Program zilnic de activitati, ca de exemplu: sporturi, disco, karaoke, quiz etc.
· Excursii si vizite zilnice in Londra; exemple de excursii: The Natural History Museum, The British Museum, The Science Museum, The National Gallery, The Tate Modern, St. Paul’s Cathedral, The National Portrait Gallery etc.
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga in afara Londrei, ca de exemplu: Oxford, Cambridge, Canterbury sau Brighton
· Certificat de evaluare finala si de absolvire curs


Interval de participare 2016:

26 Iunie - 14 August 
Durata taberei: minim 2 saptamani


Tarif:

1536 GBP/ 2 saptamani


Optional:

· Examen Trinity - tarife la cerere
· Excursii in afara Londrei:  Thorpe Park 40 GBP , Windsor 32 GBP, Hampton Court 32 GBP (tarife orientative)
· Excursii in Londra: London Eye 16 GBP , Madame Tussaud’s 20 GBP, Tower of London 20 GBP (tarife orientative)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 140 GBP 
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer individual de la/ la aeroport Heathrow 98 GBP/ sens
· Transportul pentru vizitele in Londra (travel card: aprox. 35 GBP/ sapt)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare 

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari