Tabara Limba Engleza - Oakham School, Anglia

tabara limba engleza oakham school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oakham School
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 - 30 Iul 2017
£1644

Galerie foto

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza - Oakham School, Anglia"

Oakham este situat in zona rurala, langa Rutland Water, o locatie perfecta pentru sporturi acvatice. Este un orasel foarte frumos, linistit si pitoresc, cu multe magazine artizanale si buticuri, organizator de targuri traditionale de 2 ori pe saptamana.
Fondata in anul 1584, scoala Oakham a dobandit in timp reputatia excelentei academice si sportive. Cladirile scolii sunt localizate in zone atractive, foarte aproape de centru. Printre facilitati se numara piscina, sala de sport, terenuri de tenis, sali de clasa complet echipate. Cazarea se face in boarding houses - luminate, primitoare, comode si bine intretinute, in camere duble sau triple. Fiecare boarding house are sala de relaxare cu TV si video.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· La sosire informatii si orientare
· Test de evaluare, in vederea stabilirii nivelului de engleza
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza (15 ore), acreditate British Council, predate de profesori calificati, in clase internationale de cca. 16 studenti
· Lectii tematice care pregatesc participantii pentru excursii
· Manuale si materiale de studiu
· Cazare in resedinta, in camere standard cu doua sau mai multe paturi, tip boarding, cu baie comuna
· 3 mese pe zi si „packed lunch” in timpul excursiilor
· Supraveghere 24h din 24
· Activitati sportive si sociale; exemple: inot, tenis, turnee sportive, jocuri, mini olimpiada, arts&crafts, muzica, drama etc
· Saptamanal 1 excursie de o zi, sambata (exceptie pentru sosiri/plecari in zilele de sambata); exemple: Cambridge, Stratford-upon-Avon sau Londra
· Saptamanal 2 excursii de o jumatate de zi; exemple: Rutland Water Park, Nottingham, Peterborough, Stamford, Leicester
· Certificat de absolvire curs


Interval de participare vara 2017:

02 Iulie – 30 Iulie     

Durata taberei: 2 - 4 saptamani
(plecare si intoarcere Sambata sau Duminica)


Tarif:

1644 GBP/ 2 saptamani


Optional:

· Excursii de 1 zi la Londra, Warwick Castle, Oxford, Alton Towers (tarif la cerere)
· Supliment Golf 245 GBP/ sapt; Calarie 360 GBP/ sapt; Aventura 220 GBP/ sapt (Nota! este necesar un numar min. de 6 doritori pentru desfasurarea acestor activitati optionale)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 140 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la aeroport London Heathrow 250 GBP/ sens
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Asistenta check-in la plecare pentru minori neinsotiti 70 GBP (obligatoriu pentru toti copiii sub 16 ani si pentru 16-17 doar daca acest serviciu a fost rezervat si la compania aeriana)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari