Tabara Limba Engleza - Norman Court, Salisbury, Anglia

tabara limba engleza norman court salisbury.JPG

Tara: Anglia
Locatie: Norman Court
Varsta: 7-11 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
4-18 Iul 2015
18 Iul - 01 Aug 2015
£2040

Galerie foto

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza - Norman Court, Salisbury, Anglia"

Norman Court are o traditie de peste 130 de ani in educarea elevilor britanici si internationali. Este o scoala frumoasa, localizata intr-o zona rurala idilica, aproape de Salisbury si Stonehenge, excelenta pentru grupa de varsta 7-11 ani. Programul este atent organizat pentru a oferi copiilor ocazia de a-si imbunatati limba engleza intr-un mediu international, amuzant si in deplina siguranta.
Facilitatile scolii includ: sali de clasa echipate modern, cantina, teatru, sala de dans, sala de sport, piscina exterioara, patru terenuri de tenis, terenuri de fotbal, baschet si volei, pista atletism, 5 acri terenuri de joaca. Dormitoarele de 4-8 locuri, colorate, luminoase si spatioase, sunt impartite pe sexe, in 2 aripi diferite ale scolii.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Informatii si orientare la sosire
· Cursuri de limba engleza: 15 ore/ saptamana de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de max 15 copii
· Certificat absolvire curs si raport de evaluare - programa pune accent pe comunicare si fluenta, special elaborata pentru grupa de varsta 7-11 ani
· Acces monitorizat la e-mail si internet
· Cazare in campus in camere cu standard cu 4-8 paturi, cu bai comune, tip boarding
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii, snack dupa-masa, biscuiti si suc seara inainte de culcare; pranz la pachet in timpul excursilor 
· Program de activitati zilnice cu supraveghere permanenta: tenis, inot, fotbal, baschet, volei, tir, artizanat, muzica, teatru; jocuri in echipa si fun day: castel gonflabil, Silly Olympics, vanatoare de comori, jocuri traditionale britanice
· Activitati seara: disco, vanatoare de comori, karaoke, seara de camping, turnee sportive, seara talentelor, seara de film, barbecue, jocuri, etc.
· 3 excursii de o zi intreaga (ex. Longleat Safari Park, Bristol Science Museum & Aquarium, Legoland, parcul de distractii Paultons, Salisbury & Stonehenge)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere 24h din 24 cu rata staff:copil 1:4 si asistenta in caz de urgenta
· Asigurare medicala, asigurare la anulare si asigurare de bagaje din UK


Interval de participare 2015:  

4 - 18  Iulie; 18 Iulie - 1 August      


Tarif:

2040 GBP/ 2 saptamani


 Optional:

· Calarie 195 GBP/ saptamana (2 dupa-amieze /saptamana)
· Showtime (dans, teatru, muzica) 220 GBP/  2 saptamani (2 dupa-amieze /saptamana)
· Sporturi aventura (caiak, canoe, raft building, navigare, karting, laser quest, wall-climbing, ciclism, high and low ropes) 195 GBP/ saptamana (2 dupa-amieze /saptamana)


Tariful NU include

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow 190 GBP/ sens (intampinare aeroport si asistenta check-in la plecare)

                                                 

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari