Tabara Limba Engleza Fun Coast World - Skegness, Anglia

tabara limba engleza fun coast world skegness anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Skegness
Varsta: 11 - 16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
20 Iun
08, 15 Iul
01, 15 Aug 2016
£1392

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza Fun Coast World - Skegness, Anglia"

Centrul rezidential FUNCOAST WORLD este localizat in Skegness, pe coasta de nord-est a Angliei. Skegness este un orasel maritim, renumit pentru plajele sale cu nisip, mediu sigur si oameni prietenosi. Centrul Funcoast World este unul dintre cele mai atractive centre rezidentiale, oferind o gama surprinzatoare de 75 activitati amuzante,  sportive si educative, cu facilitati precum: piscina imensa cu tobogane, instalatii pentru valuri, jacuzzi, plimbari cu barca; terenuri fotbal, baschet, tenis, volei pe plaja, tir cu arcul, scrima, karting, laser quest, bowling, cinema, sala de calculatoare si jocuri video, disco, show-uri muzicale, jocuri pentru team-building.


Programul de vara al taberei Funcoast - English & Fun include:

· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 12 ore de limba engleza, in clase internationale de 12-14 participanti (max. 16) predate de profesori calificati si entuziasti, materiale de studiu incluse
· 3 mese/zi, (bucatarie internationala cu meniuri indiene, chinezesti si italiene) cu posibilitate pentru diete speciale
· Cazare in mini-apartamente de 2-6 paturi, cu hol, televizor, birou, baie moderna cu toaleta, chiuveta si dus
· Supraveghere 24h din 24
· 1 excursie de 1 zi; exemple de excursii: Cambridge, Peterborough
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: vizita Skegness, inot, disco, super water bowl, plimbari cu barca, tenis, diverse sporturi, jocuri WII, laser quest, bowling, musical shows, cinema, tir, jocuri de team building etc.
· Certificat de participare 


Date de incepere 2016:                                                                  

20 Iunie; 08, 15 Iulie; 01, 15 August        
Durata taberei: minim 2 saptamani; sosire/ plecare: Luni  


TARIF:

1392 GBP/ 2 saptamani 


Optional perioada Iulie - August:

· Football/ Basketball/ Tennis Academy (saptamanal 12 ore de fotbal sau 10 ore de baschet sau 8 ore de tenis) 1461 GBP/ 2 saptamani
· Cable Ski Academy (water ski, 5 sesiuni x  90 min) 1535 GBP/ 2 saptamani


Tariful nu include:

· Taxa inscriere 40 GBP 
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer aeroport Heathrow aprox. 160 GBP/ dus-intors (pentru sosiri intre orele 08.00 - 13.00 si plecari intre 12.00-18.00)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari