Tabara Limba Engleza & Fotbal Manchester United - Bradfield College

tabara limba engleza fotbal manchester united bradfield college.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Bradfield College
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
29 Iun - 12 Iul
13 - 26 Iul; 27 Iul - 09 Aug
10 - 23 Aug 2015
£2475

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Fotbal Manchester United - Bradfield College"

Tabara de fotbal si Limba Engleza, organizata si desfasurata in asociere cu Scoala de Fotbal Manchester United, ofera tinerilor jucatori cea mai minunata experienta in fotbal. Acest curs interactiv se bazeaza pe principiile codului de conduita al scolii de fotbal Manchester United: Atitudine, Comportament, Comunicare, Disciplina, Entuziasm, FairPlay.
Colegiul Bradfield, unul dintre colegiile private de elita din UK, se afla in comitatul Berkshire, in sud-vestul Londrei, la 40 min de aeroportul Heathrow. Campusul detine o sala de sport, o piscina acoperita, terenuri de tenis, terenuri de joaca si excelente ateliere pentru arta si teatru.


Programul de vara al taberei de limba engleza si fotbal include:

· Test initial de engleza + test de aptitudini in fotbal
· Saptamanal 12,5 ore limba engleza acreditate British Council, in clase internationale de maxim 16 participanti
· Material didactic oferit de Oxford University Press, lideri mondiali in publicarea materialelor educationale pentru studenti de toate varstele
· Saptmanal 20 ore antrenament fotbal & engleza conversationala, cu antrenori profesionisti, in grupuri internationale de maxim 16 participanti
· Echipament Nike, marca Manchester United Soccer School: 2 tricouri, 2 perechi de sort si 2 perechi de sosete, jacheta impermeabila, sticla apa, cartea jucatorului (Nota! Ghetele si aparatoarele nu sunt incluse insa obligatorii)
· Cazare in campus, in camere duble sau triple tip boarding, cu baie comuna
· 3 mese/zi si un snack seara; posibilitate pentru diete speciale
· Internet, telefon public, automate pentru sucuri & snack-uri in campus
· Excursie de o zi in locatii precum: Londra (pentru varstele 12-17) sau parcul de distractii Chessington World of Adventures (pentru varstele 8-11 ani) si stadionul Old Trafford, cu tur de stadion, muzeu si magazin de suveniruri; etc
· Excursie de jumatate de zi cu tur inclus la Stadionul Wembley
· Supraveghere permanenta
· Asigurare medicala, de anulare si de bagaje din UK
· Castigatorul testului de aptitudini sportive va avea sansa sa ajung a in finala World Skills de la Old Trafford, unde va avea ocazia sa joace pe faimosul stadion sau chiar sa mearga la un meci din Premier League
· Certificat de absolvire cursuri de limba engleza si de participare la cursurile de fotbal, raport evaluare


Interval de participare 2015: 

29 Iun - 12 Iul; 13 Iul - 26 Iul  
27 Iul - 09 Aug; 10 Aug- 23 Aug 

Durata: 2 saptamani                   


TARIF:

2475 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer de la aeroportul Londra Heathrow 70 GBP/ sens (sosire intre 07-19:00, plecare intre 10:00-19:00)
· Serviciu de spalare a hainelor disponibil in campus

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari