Tabara Limba Engleza - Fordham University, New York SUA

tabara limba engleza 13 18 ani fordham university new york.jpg

Tara: America
Locatie: New York
Varsta: 12 - 18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
04 Iul - 01 Aug 2018
1530$

Prezentare tabara

New York, supranumit ’The Big Apple’ sau ’The City that Never Sleeps’, gazduieste doua dintre cele mai faimoase obiective turistice din lume: Statuia Libertatii si Empire State Building, adevarate simboluri ale Statelor Unite si ale ’Visului American’. 
Organizata in campusul Rose Hill, langa gradina zoologica Bronx, tabara de vara asigura tinerilor participanti un loc ideal pentru studiul limbii engleze. Studiind aici, vei avea sansa de a experimenta viata unui new yorker, de a intelege de ce New York-ul este un oras unic, dar cel mai important, iti vei imbunatati limba engleza atat in timpul cat si in afara orelor de curs.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Informatii si orientare la sosire; card de identificare
· Saptamanal 20 lectii de limba engleza (15 ore), sustinute de profesori calificati, in clase internationale de maxim 15 participanti
· Cazare in campus in camere single sau duble, cu aer conditionat si baie comuna (lenjeria de pat si prosoapele sunt asigurate de scoala)
· 3 mese pe zi in cantina scolii de luni pana vineri, si 2 mese pe zi (brunch si cina) in weekend; pranz la pachet in timpul excursiilor de 1 zi intreaga
· Supraveghere permanenta din partea staff-ului local; asigurare medicala
· Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: teatru, casino night, auction night, movie night, bingo, Wii mini-olympics, disco, quiz, montaj film, fotografie, diverse sporturi si jocuri etc.
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: Ellis Island & Statue of Liberty, Empire State Building & Metropolitan Museum, Coney Island, Times Square, Central Park, The Jersey Shore, Jones Beach, American Museum of Natural History, Woodbury Premium Outlets etc.
· Saptamanal 3 excursii de jumatate de zi; exemple de excursii: 9/11 Memorial Museum & Financial District, Greenwich Village, Top of the Rock, SoHo, China Town, Brooklyn Bridge,The Guggenheim, Museum of Modern Art - MOMA,  Hudson Cruise, The Bronx Zoo
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul JFK, miercurea in intervalul orar 7:00-21:00 pentru sosiri si 11:00 - 23:00 pentru plecari
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare


Interval de desfasurare 2018:

04 Iulie - 01 August  

Durata: min. 2 saptamani; Sosire/ plecare in zilele de Miercuri


Tarif:

1530 USD/ saptamana


Optional:

· Lectii suplimentare de limba engleza 50 USD/ saptamana (extra 4 ore)
· Excursii de weekend la: Washington DC, Niagara Falls sau Boston 420 USD
· Meci de baseball (Major League): 65 USD


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 100 USD
· Transport cu avionul Bucuresti - New York - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si storno din Romania
· Taxa de minor neinsotit 50 USD/ sens, daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana
· Taxa intarziere zbor 60 USD pentru fiecare jumatate de ora ce depaseste termenul de 2 ore de la ora planificata de aterizare/decolare
· Taxa viza aprox 160 USD

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari