Tabara limba engleza Creative Arts - Queen Ethelburga's College, York

tabara limba engleza creative arts queen ethelburgas college york.jpg

Tara: Anglia
Locatie: York
Varsta: 10 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 13 Iul
14 - 27 Iul
28 Iul - 10 Aug 2019
£2400

Prezentare tabara

Colegiul Queen Ethelburga's, situat in apropiere de York si la doar 2h de Manchester, ofera facilitati exceptionale (sali de sport pentru basket, fotbal si cricket, terenuri de sport inclusiv pentru rugby, hockey, tenis, basket si fotbal, piscina incalzita acoperita-25m; zone de relxare cu gradini de flori, sculpturi, impresionantul 'Horse Fountain' sau uimitorul zid 'Secret Garden', Games Centre etc) si cazare tip standard state-of-the-art in apartamente superior.
Programul se adreseaza tinerilor artisti, indiferent de nivel (de la curiosi, entuziasti incepatori pana la artisti cu experienta) care sunt interesati sa isi dezvolte si stimuleze creativitatea in Visual Arts.
Pe parcursul taberei, lucrarile terminate sunt expuse in campus pentru a fi admirate.


Programul de vara al taberei cu program Creative Arts include:

· Impartirea in grupuri in functie de programul ales, varsta si nivel 
· Patru perioade de activitati principale impartite in 2 sesiuni dimineata si 2 sesiuni dupa-amiaza, sustinute de specialisti in arta (exemple de activitati: Sculptures using soap and clay; 'Plein-Air' drawing with oil, pastels, charcoal and pencils; Print-making with Styrofoam and linoleum; 'Found-objects' sculpture; Painting using acrylics and water colours either indoors or outside; Start the Group Mural; Complete the Group Mural; Origami and Sumi brush painting etc)
· Inaugurare Group Mural la finalul taberei
· Excursie la impresionantul Yorkshire Sculpture Park cu expozitii permanente ale unor sculpturi importante nationale dar si din intreaga lume
· Cazare in apartamente pana la 5 persoane, cu baie proprie si spatiu de lucru
· 3 mese pe zi in cantina scolii; disponibilitate pentru diete speciale la cerere 
· Program complex de activitati de seara; exemple de activitati: diverse jocuri, competitii sportive si amuzante, jocuri de echipa, international night, spectacular show, talent show, disco-style Prom etc.
· O excursie de 1 zi intreaga la Manchester si 1 excursie de jumatate de zi la York pe durata celor 2 saptamani;
· Supraveghere permanenta cu rata staff: copii de 1:6


Interval de participare 2019: 

30 Iunie - 13 Iulie
14 - 27 Iulie
28 Iulie - 10 August   

Durata taberei: 2 saptamani; Sosire duminica, plecare sambata   


Tarif: 

2400 GBP/ 2 saptamani


Nota:

· Programul nu include lectii de limba engleza (optional 150 GBP 4x90 min/sapt)
· Participantii vor fi grupati in functie de varsta astfel: 10-12 ani, 13-14 ani si 15-17 ani cu activitati specifice varstei si ora de culcare diferita


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti – Manchester – Bucuresti
· Transfer dus – intors aeroport Manchester 150 GBP in intervalul orar 09.00-19.00 pentru sosire si 10.00-19.00 pentru retur
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din RO
· Asigurare medicala din UK 100 GBP/ 2 saptamani
· Asigurare storno din UK 110 GBP/ 2 saptamani

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari