Tabara limba engleza Creative Arts - Queen Ethelburga's College, York

tabara limba engleza creative arts queen ethelburgas college york.jpg

Tara: Anglia
Locatie: York
Varsta: 10 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 13 Iul
14 - 27 Iul
28 Iul - 10 Aug 2019
£2400

Prezentare tabara

Colegiul Queen Ethelburga's, situat in apropiere de York si la doar 2h de Manchester, ofera facilitati exceptionale (sali de sport pentru basket, fotbal si cricket, terenuri de sport inclusiv pentru rugby, hockey, tenis, basket si fotbal, piscina incalzita acoperita-25m; zone de relxare cu gradini de flori, sculpturi, impresionantul 'Horse Fountain' sau uimitorul zid 'Secret Garden', Games Centre etc) si cazare tip standard state-of-the-art in apartamente superior.
Programul se adreseaza tinerilor artisti, indiferent de nivel (de la curiosi, entuziasti incepatori pana la artisti cu experienta) care sunt interesati sa isi dezvolte si stimuleze creativitatea in Visual Arts.
Pe parcursul taberei, lucrarile terminate sunt expuse in campus pentru a fi admirate.


Programul de vara al taberei cu program Creative Arts include:

· Impartirea in grupuri in functie de programul ales, varsta si nivel 
· Patru perioade de activitati principale impartite in 2 sesiuni dimineata si 2 sesiuni dupa-amiaza, sustinute de specialisti in arta (exemple de activitati: Sculptures using soap and clay; 'Plein-Air' drawing with oil, pastels, charcoal and pencils; Print-making with Styrofoam and linoleum; 'Found-objects' sculpture; Painting using acrylics and water colours either indoors or outside; Start the Group Mural; Complete the Group Mural; Origami and Sumi brush painting etc)
· Inaugurare Group Mural la finalul taberei
· Excursie la impresionantul Yorkshire Sculpture Park cu expozitii permanente ale unor sculpturi importante nationale dar si din intreaga lume
· Cazare in apartamente pana la 5 persoane, cu baie proprie si spatiu de lucru
· 3 mese pe zi in cantina scolii; disponibilitate pentru diete speciale la cerere 
· Program complex de activitati de seara; exemple de activitati: diverse jocuri, competitii sportive si amuzante, jocuri de echipa, international night, spectacular show, talent show, disco-style Prom etc.
· O excursie de 1 zi intreaga la Manchester si 1 excursie de jumatate de zi la York pe durata celor 2 saptamani;
· Supraveghere permanenta cu rata staff: copii de 1:6


Interval de participare 2019: 

30 Iunie - 13 Iulie
14 - 27 Iulie
28 Iulie - 10 August   

Durata taberei: 2 saptamani; Sosire duminica, plecare sambata   


Tarif: 

2400 GBP/ 2 saptamani


Nota:

· Programul nu include lectii de limba engleza (optional 150 GBP 4x90 min/sapt)
· Participantii vor fi grupati in functie de varsta astfel: 10-12 ani, 13-14 ani si 15-17 ani cu activitati specifice varstei si ora de culcare diferita


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti – Manchester – Bucuresti
· Transfer dus – intors aeroport Manchester 150 GBP in intervalul orar 09.00-19.00 pentru sosire si 10.00-19.00 pentru retur
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din RO
· Asigurare medicala din UK 100 GBP/ 2 saptamani
· Asigurare storno din UK 110 GBP/ 2 saptamani

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari