Tabara Limba Engleza Art & Design - Londra, Anglia

tabara limba engleza creative arts londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 Iul - 14 Iul 2019
£2950

Prezentare tabara

Infiintata in anul 2009, prin asociere cu University of the Arts Londra (UAL), International School of Creative Arts (ISCA) functioneaza ca un centru independent pentru studii pre-universitare in domeniul Creative Arts. Pana in prezent, peste 98% din absolventii ISCA si-au continuat studiile la UAS si alte institutii de top de design din lume.
Campusul este situat in zona Buckinghamshire si detine facilitati sportive numeroase, din care enumeram: piscina interioara, sala de sport, terenuri pentru tenis si fotbal. Cursurile se vor desfasura intr-o cladire recent renovata ce include studiouri de arta echipate cu echipamente moderne pentru fashion design, graphic design, 3D design, photography si fine art.
Cursul este ideal pentru cei interesati de Creative Arts sau pentru cei care doresc sa urmeze cursurile unei astfel de scoli.
Este necesar un nivel minim B2 sau IELTS 4.5 (Upper Intermediate) al cunostintelor de limba engleza. Cursul nu include lectii de limba engleza generala, ci specializate pentru domeniul arta & design.


Program taberei de limba engleza Art & Design include:

· Saptamanal min. 20 ore de arta & design, sustinute de profesori ISCA, in grupe mici de studiu; cursurile vor fi impartite in lectii de limba engleza pentru domeniul arta, design & fashion si workshop-uri specializate de arta & design si project work, exemple:
            • portfolio development
            • primary and secondary visual research
            • life drawing and fashion illustration
            • mood boards
            • 2D & 3D design realisation and presentation
            • product development
· Cazare in campus, in camere single cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· 2 excursii de o zi intreaga, in locatii precum: Londra* (vizite la muzee si galerii de arta, ca parte din proiectul desfasurat la clasa), Oxford*, etc.
* taxele de intrare la obiective nu sunt incluse
· Program de activitati sociale seara, de exemplu: sporturi sau jocuri etc.
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· La finalul taberei se va organiza o prezentare a lucrarilor realizate
· Certificat de absolvire curs
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow


Interval de desfasurare 2019:

01 Iulie - 14 Iulie

Durata: 2 saptamani


Tarif:

2950 GBP


Program alternativ:

· Program Summer Plus (3 saptamani, perioada 24 Iun - 14 Iul): 4430 GBP
           - include suplimentar: analytical and expressive approaches to drawing, life drawing, introduction to methods of recording, colour theory, exploration of mark-making, observational drawing and colour


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transportul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asistenta check-in aeroport pentru minori neinsotiti (tarif la cerere, in functie de disponibilitate)
· Asigurare complexa de calatorie

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari