Tabara Limba Engleza Art & Design - Londra, Anglia

tabara limba engleza creative arts londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 Iul - 14 Iul 2019
£2950

Prezentare tabara

Infiintata in anul 2009, prin asociere cu University of the Arts Londra (UAL), International School of Creative Arts (ISCA) functioneaza ca un centru independent pentru studii pre-universitare in domeniul Creative Arts. Pana in prezent, peste 98% din absolventii ISCA si-au continuat studiile la UAS si alte institutii de top de design din lume.
Campusul este situat in zona Buckinghamshire si detine facilitati sportive numeroase, din care enumeram: piscina interioara, sala de sport, terenuri pentru tenis si fotbal. Cursurile se vor desfasura intr-o cladire recent renovata ce include studiouri de arta echipate cu echipamente moderne pentru fashion design, graphic design, 3D design, photography si fine art.
Cursul este ideal pentru cei interesati de Creative Arts sau pentru cei care doresc sa urmeze cursurile unei astfel de scoli.
Este necesar un nivel minim B2 sau IELTS 4.5 (Upper Intermediate) al cunostintelor de limba engleza. Cursul nu include lectii de limba engleza generala, ci specializate pentru domeniul arta & design.


Program taberei de limba engleza Art & Design include:

· Saptamanal min. 20 ore de arta & design, sustinute de profesori ISCA, in grupe mici de studiu; cursurile vor fi impartite in lectii de limba engleza pentru domeniul arta, design & fashion si workshop-uri specializate de arta & design si project work, exemple:
            • portfolio development
            • primary and secondary visual research
            • life drawing and fashion illustration
            • mood boards
            • 2D & 3D design realisation and presentation
            • product development
· Cazare in campus, in camere single cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· 2 excursii de o zi intreaga, in locatii precum: Londra* (vizite la muzee si galerii de arta, ca parte din proiectul desfasurat la clasa), Oxford*, etc.
* taxele de intrare la obiective nu sunt incluse
· Program de activitati sociale seara, de exemplu: sporturi sau jocuri etc.
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· La finalul taberei se va organiza o prezentare a lucrarilor realizate
· Certificat de absolvire curs
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow


Interval de desfasurare 2019:

01 Iulie - 14 Iulie

Durata: 2 saptamani


Tarif:

2950 GBP


Program alternativ:

· Program Summer Plus (3 saptamani, perioada 24 Iun - 14 Iul): 4430 GBP
           - include suplimentar: analytical and expressive approaches to drawing, life drawing, introduction to methods of recording, colour theory, exploration of mark-making, observational drawing and colour


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transportul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asistenta check-in aeroport pentru minori neinsotiti (tarif la cerere, in functie de disponibilitate)
· Asigurare complexa de calatorie

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari