Tabara Limba Engleza - Yale University, New Haven SUA

tabara limba engleza 13 19 ani yale university new haven.jpg

Tara: America
Locatie: New Haven
Varsta: 14 - 19 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
08 Iul - 05 Aug 2018
4276$

Prezentare tabara

New Haven este un oras plin de viata, dar si un important centru cultural care gazduieste un numar mare de muzee, galerii de arta, teatre, atractii turistice istorice, astfel oferind studentilor o locatie ideala pentru vacanta lor de studiu.
Centrul unde se desfasoara programul  de vara isi are locatia in cadrul uneia dintre cele mai cunoscute universitati din America: Yale University ce face parte din renumita Ivy League.
Fondat in anul 1701, campusul de 310 de acri al Universitatii Yale ofera un mediu prestigios, complet echipat si propice pentru studiu. De asemenea ofera excelente facilitati sportive care includ piscina, sali si terenuri de sport, teren de baschet.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· La sosire informatii si orientare
· Test de evaluare, in vederea stabilirii nivelului de limba engleza
· Saptamanal 20 de lectii (15 ore) de limba engleza, predate de profesori calificati, vorbitori nativi, in clase internationale de maxim 15 participanti, (1 lectie = 45 minute)
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare la resedinta, in camere standard cu 2 sau 3 paturi, cu baie comuna
· 3 mese pe zi de luni pana sambata si 2 mese duminica (brunch si cina), pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program de activitati dupa-amiaza; exemple: arts & crafts, dans, fotbal, tenis, baschet, inot, volei, diverse jocuri etc.
· Program de activitati seara; exemple: talent show, disco, quiz, seara de film, karaoke, bingo, competitii sportive si multe altele
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga (exceptie Sambata plecarii pentru tabara de 13 nopti) ; exemple: New York, Mystic Seaport,  Aquarium and Planetarium etc.
· Saptamanal 2 excursii locale de o jumatate de zi; exemple: Thimble Island  Cruise, Hammonasset Beach state Park, Connecticut Science Center sau Yale Peabody Museum of Natural History.
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Acces Internet WiFi
· Certificat de absolvire curs   


Interval de participare vara 2018:

08 Iulie – 05 August

Durata: 2 saptamani; Sosire: Duminica/ Plecare: Sambata sau Duminica


Tarif:      

4276 USD (13 nopti)
4476 USD (14 nopti)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 100 USD
· Transport cu avionul Bucuresti - New York JFK - Bucuresti 
· Transfer de la - la aeroport JFK New York 395 USD
· Taxa serviciu minor neinsotit 55 USD/ sens, daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana
· Taxa de viza aprox. 160 USD
· Taxa expediere scrisoare viza prin curier 65 USD
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari