Tabara de grup limba Franceza - Antibes, Coasta de Azur

tabara de grup limba franceza antibes coasta de azur.jpg

Tara: Franta
Locatie: Antibes, Coasta de Azur
Varsta: 8-12;13-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: FrancezaPerioada:
19 Iul - 2 Aug 2015
1800€
Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara de grup de limba franceza se desfasoara in campusul Liceului Horticole, un campus modern situat la 2,5 km de centrul orasului Antibes.
Scoala detine facilitati excelente, printre care: restaurant, sala de mese cu TV, terenuri pentru fotbal, volei, basket, piscina, amfiteatru pentru activitati de seara, sala calculatoare etc.
Filozofia acestei tabere este de a oferi “cursuri de vacanta”, nu “cursuri in vacanta”. Profesori specializati in predarea pe grupe de varsta demonstreaza cum invatarea unei limbi straine poate deveni o distractie de vacanta, asigurandu-va de un real progres in cunoasterea limbii franceze!


Programul de vara al taberei de grup de limba franceza include:

· Test de evaluare initiala, cu incadrarea in unul dintre nivelele: incepator, elementar, intermediar sau avansat
· Manuale si material didactic foarte bine concepute
· Saptamanal 20 lectii de limba franceza, pentru nivele de la incepator la avansat, Luni-Vineri dimineata intre orele 8:45-12:00, in clase de maxim 15 studenti; (o lectie dureaza 45 minute) 
· Certificat de absolvire curs si raport de absolvire curs, incluzand numar de ore efectuate si nivelul de cunostinte dobandit
· Cazare in campusul scolii in camere spatioase cu 4 paturi, cu  grup sanitar comun; asternuturile se schimba saptamanal, prosoapele nu se asigura (nici cele de baie, nici cele de plaja) 
· Pensiune completa, incluzand un meniu variat si echilibrat energetic; in weekend pranz la pachet; exista si optiune vegetariana 
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: jocuri, disco, barbeque, Crepe Party, volei pe plaja, sailing
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga (exemple de locatii: Iles de Lerins, Nisa, AquaSplash Park) si o excursie de jumatate de zi (exemple de locati: Monaco, Cannes, MarineLand, mini-golf, parc tematic)
· Shuttle-bus pentru transport la plaja sau spre centru Antibes
· Transfer de la si la aeroport Nisa
· Asigurare complexa de calatorie din Romania
· Insotitor din Romania, vorbitor de lb franceza, pentru un grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare tabara Antibes - Coasta de Azur 2015:                                                                         

19 Iulie - 02  August                                                                                           


Tarif:

1800 EUR


Tariful NU include:

· Transport cu avionul Bucuresti – Nisa – Bucuresti
 

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE GRUP
DE LIMBA FRANCEZA?

Taberele de grup din Franta
reprezinta un mod inedit si eficient de aprofundare a limbii franceze
acolo unde este vorbita nativ!

Stiati ca limba franceza a fost limba oficiala a Angliei timp de aproximativ 300 de ani? Dupa cucerirea din 1066, normanzii vorbeau anglo-normanda, o limba apropiata de franceza veche, ca limba oficiala la Curte, in drept şi administratie.

Expansiunea limbii franceze in Anglia a putut sa se prelungeasca deoarece de la Henric al II-lea pana la Henric al VI-lea (1445), toti regii Angliei si-au ales reginele din Franta. Cea mai vorbita limba europeana incepand cu secolul al XVII-lea si terminand cu inceputul secolului XX, limba franceza a pierdut in ultimul timp teren in favoarea limbii engleze in preferintele tinerilor.

In acest moment, limba franceza este pe locul trei in topul celor mai vorbite limbi din Uniunea Europeana, dupa engleza si germana. Va asteptam in tabara de grup de limba franceza, unde tinerii din Romania vor putea interactiona cu alti tineri din intreaga lume si vor purta dialoguri in limba franceza, sub supravegherea profesorilor specializati si a insotitorului de grup din Romania!

Acreditari