Tabara de grup limba Engleza - University of Greenwich - Londra, Anglia

tabara de grup limba engleza university of greenwich londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 12-17
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
17 Iul - 31 Iul 2019
£2100
Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza are loc in campusul Avery Hill al University of Greenwich, situat in Royal Borough of Greenwich in sud-estul Londrei. Eltham este un orasel din zona metropolitana a Londrei cu multe spatii verzi, parcuri si terenuri de sport, dar si cu un centru cu magazine, cafenele si restaurante.

Programul taberei include 5 excursii full-day in centrul Londrei, oras care nu mai are nevoie de nicio prezentare! London Eye, celebrul teatru Shakespeare’s Globe, plimbare cu vaporasul pe Tamisa sau o cina la Hard Rock Cafe sunt doar cateva dintre highlights. De asemenea, vei putea admira si faimosul oras universitar Cambridge si statiunea preferata de vacanta a londonezilor - Brighton - in cadrul celorlalte 2 excursii full-day incluse in program!

Join us now and get ready for an experience!


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· La sosire informatii utile si orientare 
· Test initial de evaluare a cunostintelor de lb engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15h de cursuri acreditate British Council, in clase multinationale de cca 14 studenti  
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs acreditat British Council 
· Cazare in campusul Universitatii Greenwich, in camere single cu baie privata (SGL en-suite)
· Acces la internet wi-fi in campus
· Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina scolii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: sporturi, Karaoke, disco tematice, concursuri, Treasure Hunt, Movie Night, Talent Show, Quiz, dans etc.
· Cinci excursii de o zi intreaga cu autocar privat in Londra; intrari incluse la London Eye, Thames River Cruise, Shakespeare’s Globe si o cina inclusa la Planet Holywood sau Hard Rock Cafe
· Doua excursii de o zi intreaga cu autocar privat in Cambridge si Brighton
· Sansa de a explora cultura britanica si viata de student in UK intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer aeroport Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2020: 

17 Iulie - 31 Iulie (2 saptamani)          


Tarif:

2100 GBP    


Optional:

· Examen Trinity - 95 GBP
· Curs pregatire IELTS - 50 GBP/saptamana (15h / saptamana - inlocuieste cursurile de limba engleza generala. Nivel minim B1+, varsta minima 15 ani)

Nota! Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti, companie de linie


Descriere generala tabara Londra

Orasul

 

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Avery Hill al University of Greenwich. Este o universitate moderna care beneficiaza de facilitati de ultima ora. Excursiile spre centrul Londrei se fac cu autocar privat.

Cazarea

Cazarea se face in camere SGL cu baie privata; in camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobilier nou si functional si grupate in apartamente cu un spatiu comun.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina universitatii, care se afla in cadrul campusului universitar, unde sunt si salile de clasa. Cantina este mare, decorata in stil-cafenea, iar mesele se iau intre orele: 08:00-09:00 (mic-dejun), 12:30-14:00 (pranz) si 18:30-19:30 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet.


Informatii utile:

Adresa biroului scolii este: ........ MAREA BRITANIE. De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia studentilor si parintilor. Camerele, spatiile comune si baile sunt curatate saptamanal. Asternuturile sunt schimbate o data pe saptamana. Sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, daracestia isi pot aduce si propriile prosoape. Exista spalatorie in campus (masini de spalat si uscatoare), iar costul este £3.10 / spalare si £1.40 / uscare.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de aprox £50, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de aprox. £35. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Activitati tabara Londra

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: sporturi, Karaoke, disco tematice, concursuri, Treasure Hunt, Movie Night, Talent Show, Quiz, dans etc.


Excursii tabara Londra

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

- 5 excursii de o zi intreaga in Londra
- 2 excursii de o zi intreaga in Brighton si Cambridge

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.


Activitati si excursii optionale

In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitati si vizite optionale, pentru care se plateste la fata locului. Mai jos sunt cateva exemple de activitati si excursii optionale; (tariful se calculeaza in functie de numarul de participanti):

· Examen Trinity - 95 GBP
· Curs pregatire IELTS - 50 GBP/saptamana (15h / saptamana - inlocuieste cursurile de limba engleza generala. Nivel minim B1+, varsta minima 15 ani)

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari