Tabara de grup limba Engleza - Malta

tabara de grup limba engleza malta.jpg

Tara: Malta
Locatie: Qawra
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
21 Iul - 4 Aug 2015
1500€
Galerie foto

Prezentare

Malta este o destinatie fantastica daca iubesti soarele, marea si distractia, insa in acelasi timp, vrei sa iti aprofundezi cunostintele de limba engleza! Un colt de paradis in inima Mediteranei, Malta se remarca si prin cultura bogata si arhitectura impresionanta, asa cum vei descoperi vizitand capitala La Valetta, cu multe cladiri datand din timpul Cavalerilor Maltezi, catedrale si muzee – orasul fiind inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Malta s-a aflat sub dominatie britanica timp de 164 ani, in consecinta, este unul dintre cele mai bune si frumoase locuri pentru a descoperi cultura engleza! 

Cazarea se realizeaza la un hotel de 4*localizat in Qawra, Buggiba, o zona superba din nord-estul Maltei. Facilitatile excelente ale hotelului includ piscina si zone de relaxare pentru studentii internationali.

Aventureaza-te intr-o incursiune in istoria si cultura Maltei! Tabara de limba engleza din Malta inseamna o vacanta de neuitat, dar si cursuri interactive si prilejul de a lega prietenii cu elevi internationali din intreaga lume!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test de evaluare la inceputul cursului
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza, in clase internationale de circa 14 studenti (1 lectie dureaza 45 minute)
· Manuale si material didactic pe toata durata taberei
· Certificat de participare si raport de evaluare la finalul taberei
· Acces la internet
· Cazare la un hotel de 4 stele, in camere triple sau cvadruple, baie en-suite, aer conditionat 
· Pensiune completa de Luni pana Vineri si Demipensiune in weekend
· Autobuz privat pentru transfer la scoala si activitati
· Activitati seara, sub supraveghere precum welcome party, seri Disco petrecere pe plaja, excursie  la Paceville, jocuri pe plaja, ceremonie absolvire, petrecere de ramas bun, etc
· 5 excursii de jumatate de zi in locatii precum Comino Island, Sliema Harbour cruise, Armier beach, St. Peter’s Pool, etc
· 2 excursii de o zi intreaga in locatii precum Valletta & Golden Bay, Ghajn Tuffieha, etc
· Supraveghere si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Luqa
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare 2015:

21 Iulie - 04 August (2 saptamani)


Tarif:

1500 EUR


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Malta – Bucuresti, companie de linie


Welcome

Vacanta educational cu mult soare si distractie in Malta – Suna tentant?

Aprofundarea limbii engleze – cursurile sunt stimulante si variate, profesorii – toti vorbitori nativi de limba engleza, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul maltez, locuind intr-un hotel club cu toate facilitatile necesare, experimentand gastronomia, mentalitatea, educatia si “last, but not least”, o vreme superba. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza, dar cine stie, punand si bazele pentru o noua limba straina.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei  limbi straine. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, atat de 1 zi intreaga, cat si de jumatate de zi, in locuri apropiate ca distanta de Qawra.  Poti vizita capitala La Valetta, sau locatii minunate precum  Golden Bay, Ghajn Tuffieha, Comino Island, Sliema Harbour cruise, Armier beach, St. Peter’s Pool si altele.

Distractie, distractie, distractie! –  “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, petrecerile pe plaja, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam !


Descriere generala

Orasul si locatie desfasurare program

Atat scoala cat si hotelurile sunt situate in statiunea Qawra, in partea de nord est a insulei, fiind una din cele mai populare zone turistice. Este locul ideal pentru studentii care doresc sa isi petreaca vacanta de vara la malul marii, caci pe langa frumusetea sa aparte, Qawra este un loc safe & secure, cu multe terase si restaurante.

Cazare

Cazarea se face la hotel de 4 stele (Soreda Hotel/ Sun Crest/ Qawra Palace) in camere cu 3 sau 4 paturi, cu baie proprie, balcon si tv ; se asigura prosoape (atentie! studentii trebuie sa isi aduca propriul prosop ptr plaja). Baietii sunt cazati separat de fete. Exista personal care se ocupa de curatenia camerelor zilnic, o data la 2 zile se schimba lenjeria de pat, insa studentii trebuie sa isi faca singuri paturile si sa nu lase haine si alte lucruri personale pe jos.

Personal si supraveghere

Siguranta elevului este pe primul loc. Personalul este dedicat, calificat si experimentat. Copiii sunt insotiti atat in timpul deplasarilor de la o locatie la alta, in timpul orelor de curs cat si in timpul activitatilor, iar pe timpul noptii exista supraveghere pe fiecare etaj

Masa

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa (3 mese/zi) de luni pana vineri si demipensiune (mic dejun si cina) sambata si duminica; mesele se vor lua in restaurantul hotelului. Toate mesele sunt de tip bufet semi self service. Exista optiuni pentru mancare calda, inclusiv pentru vegetarieni. Nu lipseste barul de salate, painea proaspata, fructele si desertul. In excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet. 


Cursuri de limba Engleza

Organizatorii taberei se lauda cu un standard ridicat in ceea ce privesc atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu a limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris, cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 copii internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Participantii au 20 de lectii de limba engleza pe saptamana.

Certificat

Progresul elevilor este atent monitorizat, iar la plecare toti primesc Certificat de Participare si Raport de Evaluare.


Activitati si Excursii

Programul zilnic de activitati incluse

Sportul, jocurile si micile evenimente si discutii reprezinta  o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, interactionand cu ceilalti colegi internationali, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante.

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati, in fiecare seara. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: welcome party, seri Disco petrecere pe plaja, excursie  la Paceville, jocuri pe plaja, ceremonie absolvire, petrecere de ramas bun etc

Excursiile si vizitele incluse

Elevii vor avea posibilitatea de a experimenta lucruri noi, de la cultura pana la distractie. In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse  excursii, dupa cum urmeaza:

- 5 excursii de jumatate de zi in locatii precum: Comino Island, Sliema Harbour cruise, Armier beach, St. Peter’s Pool, etc

2 excursii de o zi intreaga in locatii precum: Valletta & Golden Bay, Ghajn Tuffieha, etc

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette International Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari