Tabara de grup limba Engleza - Felician College, New York

tabara de grup limba engleza felician college new york.jpg

Tara: America
Locatie: Felician College
Varsta: 12-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
29 Iul - 12 Aug 2016
2850$

Galerie foto

Prezentare tabara

Colegiul Felician este localizat in Rutherford, New Jersey, la 30 de minute de centrul Manhattan, cel mai celebru cartier din New York.  Statuia Libertatii, Muzeul Metropolitan de Arta, Muzeul de Arta Moderna, Ground Zero (locul de unde se inaltau Turnurile Gemene ale World Trade Center), Times Square, Central ParkRockefeller Center si Fith Avenue sunt doar cateva dintre obiectivele turistice faimoase pe care le vei vizita in New York - „Orasul care nu doarme niciodata”! Tabara include si o excursie de 3 zile la Boston, 30 ore de limba engleza si diverse activitati de socializare pentru elevi internationali.

Campusul cochet al colegiului ofera multiple facilitati: un centru pentru studenti, sala de fitness si sali de studiu si de relaxare moderne. Tabara de limba engleza in America, desfasurata la Colegiul Felician, este oportunitatea perfecta de a descoperi New York-ul, cel mai faimos si cosmopolit oras din lume, dar si de a studia in tara cu cele mai prestigioase Universitati la nivel international! Live the American dream!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test initial si final de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 15 ore pe saptamana, in clase internationale de cca 14 copii
· Certificat absolvire curs si raport de evaluare la finalul taberei
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi limba engleza
· Cazare in campusul Felician Colege, in camere duble semi-ensuite (2 camere duble cu acces la o baie)
· Pensiune completa (3 mese pe zi, tip bufet) in cantina colegiului; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program de activitati dupa amiaza si seara; exemple de activitati: sporturi in campus, disco, karaoke, talent show, movie night, barbeque etc.
· Cinci excursii de o zi intreaga in New York; exemple de excursii: MoMA & Times Square, Ground Zero Memorial & Wall Street & Brooklyn Bridge, Chelsea District & Highline Area & Macy’s, Rockefeller Centre (Top of the Rock Observatory) & 5th Avenue
· Doua excursii de jumatate de zi; exemple de excursii: Metropolitan Museum of Art & Central Park, Statue of Liberty & Ellis Island, Outlet shopping
· Excursie de 3 zile/ 2 nopti (cu cazare la hotel) la Boston, cu vizite incluse; exemple de vizite: Quincy Market, Faneuil Hall, Market Place, Freedom Trail, New England Aquarium, Copley Square, Newbury Street, Harvard University
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaj si anulare) din Romania
· Intampinare si transfer de la si la aeroport New York
· Asistenta pentru obtinerea vizei turistice SUA
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare 2016:

29 Iulie – 12 August (2 saptamani)


Tarif:

2850 USD


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – New York – Bucuresti, companie de linie
· Taxa de viza 160 USD


Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, renumitii zgarie-nori. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, hispanici, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straine. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite locale, cum ar fi: MoMA & Times Square, Ground Zero Memorial & Wall Street & Brooklyn Bridge, Chelsea District & Highline Area & Macy’s, Rockefeller Centre (Top of the Rock Observatory) & 5th Avenue, Metropolitan Museum of Art & Central Park, Statue of Liberty & Ellis Island, Outlet Shopping

Distractie, distractie, distractie! –“De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam!


Descriere generala

Orasul

Unul din cele mai vizitate orase din lume, New York (sau “The City that Never Sleeps”) este gazda a doua dintre cele mai faimoase obiective turistice ale lumii: Empire State Building si Statuia Libertatii, adevarate simboluri ale orasului si ale celebrului “American Dream”. Orasul este impartit in 5 mari cartiere: Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx si Staten Island, acestea fiind conectate printr-o retea foarte mare de linii de metrou, precum si de transportul de suprafata.

Campusul universitar

Tabara de vara de limba engleza se desfasoara in campusul Rutherford al Felician College. Este un colegiu romano catolic plin de istorie si traditie, situat in Rutherford, New Jersey, la 30 minute de cartierul de Manhattan.

Cazarea

Cazarea se face in campusul colegiului Felician, iar studentii sunt cazati in camere duble grupate in apartamente: un apartament este alcatuit din 2 camere si baie; astfel, intr-un astfel de apartament vor fi cazati 4 studenti care vor avea baie proprie.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include toate mesele, in cantina studenteasca din campus (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)


Informatii utile:

Adresa completa a universitatii este: Felician College, 223 Montross Ave., Rutherford, NJ 07070-1612. Spatiile comune sunt curatate zilnic, iar camerele curatate asternuturile si prosoapele schimbate o data pe saptamana. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Cursurile de limba Engleza

In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati

Programul zilnic de activitati incluse:

Tabara de limba engleza include un program activitati in timpul serii: disco, karaoke, talent show, movie night, barbeque etc.

Vizitele incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· doua excursii de o jumatate de zi si cinci excursii de o zi intreaga in New York, precum: MoMA & Times Square, Ground Zero Memorial & Wall Street & Brooklyn Bridge, Chelsea District & Highline Area & Macy’s, Rockefeller Centre (Top of the Rock Observatory) & 5th Avenue, Metropolitan Museum of Art & Central Park, Statue of Liberty & Ellis Island, Outlet Shopping
· o excursie de 3 zile/ 2 nopti (cu cazare la hotel) la Boston, cu vizite la Quincy Market,  Faneuil Hall, Market Place, Freedom Trail, New England Aquarium, Copley Square, Newbury Street & Harvard University

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul urmand a se stabili inainte de plecare.

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Mirunette
organizeaza inca din 2005
tabere de succes
in SUA!

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in orase ca New York, Los Angeles si Miami si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii, deoarece toate locatiile din SUA au foarte multe locuri interesante de vazut si fotografiat, dar si atractii turistice faimoase (Statue of Liberty, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Miami Beach sau Everglades) si parcuri de distractii (Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island) care nu trebuie ratate!

Acreditari