Tabara de grup limba Engleza - Barry University, Miami

tabara de grup limba engleza barry university miami.jpg

Tara: America
Locatie: Miami
Varsta: 11 - 18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
17 Iul - 31 Iul 2017
2990$
Galerie foto

Bine ati venit in Miami, capitala tropicala a Statelor Unite ale Americii, unicul taram "fara sfarsit" al lumii (Everglades) si “regina mondiala a croazierelor”. Renumit si pentru caracterul sau multicultural, orasul a fost de asemenea catalogat de revista Forbes, in 2008, ca fiind “cel mai curat oras din SUA”, datorita numarului mare de parcuri si spatii verzi, a calitatii aerului, apei potabile si a curateniei strazilor.

Barry University, una din cele mai mari universitati catolice din sud-estul Statelor Unite, se afla in zona “Miami Shores”, la doar 20 minute de centrul orasului (Downtown). Campusul se intinde pe o suprafata de 122 acri si cuprinde facilitati moderne de studiu, cazare in camere cu baie proprie, precum si terenuri de sport si piscina in aer liber.  

Programul taberei de limba engleza de la Miami Barry University se remarca prin bogatia vizitelor atat in Miami, cat si la alte obiective din Florida (Orlando, parcul natural Evergrlades, NASA Kennedy Space Centre etc). Ia parte la una dintre cele mai semnificative experiente ale culturii Americane! 


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test initial si final de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 15 ore pe saptamana, in clase internationale de cca 14 elevi
· Certificat absolvire curs la final
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Cazare in campusul Barry University, in camere single sau duble grupate in apartamente de 3-4 camere si baie 
· Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: sporturi (fotbal, volei, inot), Hawaiian Disco, Movie Night, Karaoke Night, Talent Show, Social Games etc.
· Trei excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Downtown Miami, Perez Art Museum, Miami Metromover & Brickell Village, Wynwood Walls; Key Biscayne & Everglades (Air Boat Tour); Sawgrass Mills Outlet Mall & Fort Lauderdale Beach & Canals etc.
· Patru excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: South Beach, Art Deco District, Lincoln Road Mall & Miami Duck Tour; North Beach; Miami Seaquarium, Bayside Marketplace & Hard Rock Cafe Dinner; Bal Harbour etc.
· O excursie de 2 zile / o noapte (cu cazare la hotel) la Orlando: excursia include vizita la un parc de distractii (Universal Studios sau Disney Magic  Kingdom) si vizita la NASA Kennedy Space Centre
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Miami
· Asistenta pentru obtinerea vizei turistice SUA
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare 2017:

17 Iulie - 31 Iulie* (2 saptamani)

* sosirea in Romania se face pe data de 1 August


Tarif:

2990 USD


Optional: 

· Excursie de o zi intreaga in Bahamas: tarif la cerere, in functie de nr doritori

Tariful NU include: 

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Miami – Bucuresti, companie de linie
· Taxa de viza 160 USD


Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune "pe curand" orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, oceanul si the sunny weather. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, hispanici, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straine. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, atat de o zi intreaga, cat si de jumatate de zi. Bineinteles ca nu pot lipsi din lista excursiilor locatii precum: Miami South Beach, The Everglades sau Orlando.

Distractie, distractie, distractie! –“De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam!


Descriere generala

Orasul

Lider al culturii, media, entertainment-ului, artelor si comertului international, Miami a fost denumit "Orasul-Alpha al lumii" intr-un studiu realizat in 2012. Revista Forbes ii ofera titlul de "cel mai curat oras American" in 2008, apreciindu-i vasta intindere a spatilor verzi, calitatea apei potabile, curatenia strazilor si numarul programelor de reciclare din tot orasul. Prezent si in topurile celor mai bogate orase din USA, de mai bine de doua decenii, Miami este si unul dintre cele mai importante porturi ale lumii, purtand numele de "Capitala mondiala a Croazierelor"

Miami Shores este situat intr-o zona linistita, departe de aglomeratia orasului, care cucereste prin stilul mediteranean plin de culoare al caselor si gradinilor lor. Zona centrala a oraselului este bogata cu magazine mici, cafenele, dar si mall-uri, aflate la doar 12 km de centrul orasului Miami si 10 minute de faimosul South Beach.  

Scoala de limba engleza

Tabara de vara de limba engleza se desfasoara in campusul modern al Barry University, situata la 20 de minute de Downtown Miami. Locatia beneficiaza de sali de clasa moderne, spatioase si luminoase, precum si de spatii de relaxare aflate la dispozitia studentilor: sala de jocuri si sala de calculatoare cu acces la internet, aflata permanent la dispozitia studentilor. In ceea ce priveste activitatile sportive, acestea se vor desfasura in cadrul facilitatilor sportive din campusul universitatii si pot include jocuri specifice: fotbal, volei, frisbee, tenis etc.

Cazarea

Cazarea se face in cladirile moderne de patru etaje din campus, situate la 5 minute de mers pe jos fata de cladirea de servire a mesei si 10 minute de mers pe jos fata de cladirile de curs. Cazarea se face in camere single sau duble grupate in apartamente cu acces la o baie. Campusul dispune de piscina in aer liber la dispozitia studentilor.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa (3 mese/zi) si pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga. Pentru micul-dejun sunt disponibile cereale, sucuri, fructe, oua, bacon si altel, pranzul poate fi constituit din salate, sandwich-uri, prajituri, fructe, chips-uri precum si bauturi racoritoare, iar la cina se poate servi meniul bogat din campus sau al unui restaurant din zona.


Informatii practice

Adresa universitatii este: 11300 NE 2nd Ave, Miami, FL 33161. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria din campus, contra cost. Camerele si baile sunt curatate zilnic, participantii isi vor aduce propriile prosoape pentru plaja. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de $100, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. Exista supermarket si bancomat in campus, statie de autobuz chiar la iesirea din campus si centru medical la 10 minute de mers cu masina.


Cursurile de limba engleza

Cursurile sunt sustinute de profesori cu experienta, vorbitori nativi de limba engleza, al caror scop este asigurarea unui mediu plin de viata, securizant si profesionist. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 14 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura dimineata, cu pauza intre lectii. ATENTIE! Cei care intarzie mai mult de 10 minute la lectii sunt considerati absenti. La sfarsitul taberei participantii vor sustine un proiect final si vor primi un certificat de absolvire, insotit de o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.

La finalul cursului, participantii vor primi un certificat de participare si absolvire curs.


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: welcome party, sporturi (fotbal, tenis, baschet, inot), karaoke, disco tematica (hawaiian disco, toga disco), talent show, movie night, quiz night. Activitatile si excursiile de o jumatate de zi sunt organizate in timpul dupa-amiezei, iar serile sunt de obicei la dispozitia studentilor pentru ca acestia sa-si poata petrece timpul dupa preferintele fiecaruia: in oras la cumparaturi, la piscina etc. Exista in unele seri anumite activitati organizate, cum ar fi discoteca sau barbecue.


Excursii incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse si 8 excursii sau vizite:

· Trei excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Downtown Miami, Perez Art Museum, Miami Metromover & Brickell Village, Wynwood Walls; Key Biscayne & Everglades (Air Boat Tour); Sawgrass Mills Outlet Mall & Fort Lauderdale Beach & Canals etc.
· Patru excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: South Beach, Art Deco District, Lincoln Road Mall & Miami Duck Tour; North Beach; Miami Seaquarium, Bayside Marketplace & Hard Rock Cafe Dinner; Bal Harbour etc.
· O excursie de 2 zile / o noapte (cu cazare la hotel) la Orlando: vizita de o zi intreaga la un parc de distractii (Universal Studios sau Disney) si vizita la NASA Kennedy Space Centre

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare.

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Mirunette
organizeaza inca din 2005
tabere de succes
in SUA!

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in orase ca New York, Los Angeles si Miami si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii, deoarece toate locatiile din SUA au foarte multe locuri interesante de vazut si fotografiat, dar si atractii turistice faimoase (Statue of Liberty, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Miami Beach sau Everglades) si parcuri de distractii (Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island) care nu trebuie ratate!

Acreditari