Tabara de grup Limba Engleza - Ashford School, Kent, Anglia

tabara de grup limba engleza ashford school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Ashford, Kent
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
24 Iul - 07 Aug 2016
£1650
Galerie foto

Prezentare tabara Anglia - Ashford School

Ashford, situat in comitatul Kent, este un orasel traditional, sigur, cu stradute inguste pline cu magazine, restaurante, cafenele si boutique-uri care contribuie la atmosfera tipic britanica a acestui loc. Se afla la aproximativ 20 minute cu masina de Canterbury si 40 minute cu trenul de Londra.
Ashford School - o scoala cu traditie si vechime de peste 100 de ani, fondata in 1898, este una din scolile din top 5 UK boarding scools

Campusul ofera facilitati precum sali de clasa modern echipate, sali de sport, terenuri de tenis, piscina acoperita, terenuri extinse Astroturf pentru diverse sporturi, sala de evenimente, sali computere/ IT, zone de relaxare, studio dans si sala teatru.


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Ashford School:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor, pentru orice nivel
· Saptamanal 20 lectii (15 ore) de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 15 copii
· Raport de evaluare finala si certificat de absolvire curs acreditat British Council
· Manuale si material didactic bine ales, disponibil pe toata durata cursului
· Cazare in camere cu 1, 2 sau 3 paturi, cu baie si facilitati comune; exista cladiri separate pentru baieti si fete
· Trei mese pe zi servite la cantina scolii cu optiunea de meniu vegetarian; pranz la pachet in timpul excursilor de o zi intreaga
· Program zilnic complex de activitati dupa-amiaza: tur de orientare, multi sports (tenis, cricket, fotbal, badminton etc), creative arts (perfoming arts - drama, dans, gatit etc), workshopuri diverse, dezbateri
· Optiune curs intensiv - pana la 9h lectii limba engleza extra, in locul activitatilor de dupa amiaza
· Activitati in fiecare seara: welcome party, disco, quiz, fashion show, casino night, film night, treasure hunt, mini olympics etc.
· Doua excursii de o zi intreaga, cu autocarul, in locatii renumite precum Londra (National History Museum sau British Museum & walking sightseeing tour), Cambridge (sightseeing tour & King’s College), Brighton (sightseeing tour & Royal Pavilion sau Sea Life Centre)
· Doua excursii de jumatate de zi in locatii precum Canterbury, Dover etc
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare tabara Anglia - Ashford School 2016:    

24 Iulie - 7 August (2 saptamani)      


Tarif:

1650 GBP


Optional:

· Curs Computer Coding 3 sesiuni x 3h 180 GBP/ saptamana
· Echitatie 2 sesiuni x 3h 180 GBP/saptamana

Nota! Programele si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti, companie de linie.


Descriere generala tabara Anglia - Ashford School

Oras si campus

Ashford, situat in comitatului Kent, este un orasel traditional, sigur si tipic britanic, situate la aproximativ 20 minute cu masina de Canterbury si 40 minute cu trenul de Londra.

Ashford School, aflata in top 5 UK boarding scools este o scoala cu traditie si vechime de peste 100 de ani, fondata in 1898, cu facilitati excelente. Scoala se afla chiar in Ashford, la 2 minute de centrul orasului si la 10 minute de gara internationala din Ashford.

Facilitatile scolii:

Campusul ofera facilitati precum sali de clasa modern echipate, sali de sport, terenuri de tenis, piscina acoperita, terenuri extinse Astroturf pentru diverse sporturi, sala de evenimente, sali computere/ IT, zone de relaxare, studio dans si sala teatru.

Cazarea

Cazarea este organizata in campus, in 3 resedinte, cu camere single, duble sau triple cu bai comune si dusuri la fiecare etaj. Fetele si baietii vor fi cazati in cladiri separate sau pe etaje separate ale aceleiasi cladiri. Fiecare cladire detine bucatarie comuna si camera comuna (living room) unde elevii pot socializa in pauze. Scoala ofera serviciu de spalatorie pentru lenjerie, saptamanal.

Masa

Micul dejun, pranzul si cina se iau in cantina scolii, cu regim de servire proprie. In timpul excursiilor de o zi intreaga, pranzul este la pachet si contine: un sandwich, un fruct, apa, chipsuri si desert.

Personal si supraveghere

Siguranta elevului este esentiala, oferindu-se un mediu in deplina siguranta. Personalul este dedicat, calificat, experimentat. Stafful scolii de vara supravegheaza elevii 24/24h, indiferent ca elevii sunt in camere, la activitati sau relaxandu-se in timpul liber.


Cursurile de limba engleza

Lectiile la Ashford School sunt stimulante si variate, scoala fiind acreditata British Council, si pun accent pe cele 4 competente (speaking, writing, listening & reading) dar si pe fonetica, gramatica si cultura Britanica. Copiii vor participa la 15 ore de engleza saptamanal, dimineata, cu profesori calificati si creativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 15 elevi.

Pe langa cele 15 ore de limba engleza incluse in program, copiii pot opta pentru un curs intensive cu extra 9 ore de limab engleza, inlocuind astfel activitaile de dupa-amiaza.

Cand inveti o limba straina, este important sa o folosesti intr-un context real pentru a reusi sa-ti exprimi interesele si experientele. Saptamanal elevii au project work-uri pe diverse teme, pentru a-si exersa limba engleza, a lucra in echipa si a socializa, precum si pregatire/detalii pentru excursiile de 1 zi, dupa care primesc chestionare referitoare la vizitele efectuate.

Progresul elevilor este atent monitorizat, iar la plecare toti primesc Certificatul Scolii Internationale de Vara desfasurate la Ashford School si un raport de evaluare.


Excursii tabara Anglia – Ashford School

Toti elevii vor participa la 2 excursii de o zi intreaga si 2 excursii de jumatate de zi pe durata taberei, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie. Exemple de excursii:

· Excursii de o zi intreaga, cu autocarul, in locatii precum: Londra (National History Museum sau British Museum & walking sightseeing tour), Cambridge (sightseeing tour & King’s College), Brighton (sightseeing tour & Royal Pavilion sau Sea Life Centre)

· Excursii de jumatate de zi in locatii precum: Canterbury, Leeds Castle, Whitstable, Dover etc

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 14 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari