Tabara Academia de Dans - Leysin, Elvetia

tabara academia de dans leysin.jpg

Tara: Elvetia
Locatie: Leysin
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata:Perioada:
09 Iun-02 Iul, 06-16 Iul
17-30 Iul, 31 Iul-03 Aug 2016
3600 CHF

Prezentare tabara

Leysin se bucura de o locatie insorita, la aprox 2 ore de Geneva. Este cunoscuta ca o statiune primitoare si cosmopolita.
Programul este special conceput pentru tinerii pasionati de dans. Cursurile se axeaza pe tehnica de dans, realizare coregrafie, alegerea muzicii potrivite, design costume si punerea in scena a spectacolului final.
Campusul dispune de toate dotarile necesare desfasurarii activitatilor legate de dans, dar si facilitati precum terenuri de sport (tenis, minigolf, squash, fotbal, baschet, volei, fitness), tir, perete de catarare, piscina interioara, patinoar, sali de clasa moderne, studio muzica/dans, amfiteatru etc.


Programul de vara al taberei Academia de Dans include:

· Saptamanal 15 ore de dans (3 ore/zi, de luni pana vineri), cu instructori cu experienta (alegerea muzicii potrivite, coregrafie, design costume, repetitii)
· Spectacol de dans la finalul taberei
· Cazare in camere cu 3-4 paturi, majoritate cu baie proprie
· 3 mese pe zi in cantina scolii; disponibilitate pentru diete speciale la cerere 
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: tir, arts & crafts, cooking, baschet, fotbal, minigolf, muzica, mountain bike, inot, tenis de masa, volei, yoga, wall climbing, foc de tabara, carnival night, disco, patinaj, talent night, quiz night, murder mistery, vanatoare de comori, mini olimpiada etc.
· O excursie de 1 zi intreaga si 1 excursie de jumatate de zi pe durata celor 2 saptamani; exemple de excursii: Geneva & Red Cross Museum sau United Nations, Montreux & Chateau de Chillon, Lausanne & Olympic Museum, Vevey & Labyrinth Adventure Park, Gruyeres & Chocolate/ Cheese Factory, Aigle & Outdoor Water Park etc.
· Supraveghere permanenta cu rata staff: copii de 1:8

Nota!
· Programul nu include lectii de limba straina
· Participantii vor fi grupati in functie de varsta astfel: 10-12 ani, 13-14 ani si 15-17 ani cu activitati specifice varstei si ora de culcare diferita


Interval de desfasurare vara 2016: 

19 Iunie - 02 Iulie
03 - 16 Iulie    
17 - 30 Iulie
31 Iulie - 13 August    

Durata: 2 saptamani; Sosirea duminica, plecarea sambata        


TARIF:  

3600 CHF/ 2 saptamani        


Tariful NU include:    

· Taxa de inscriere 100 CHF
· Transport cu avionul Bucuresti – Geneva – Bucuresti
· Transfer dus – intors aeroport Geneva 200 CHF in intervalul orar 09.00-20.00 pentru sosire si 10.00-20.00 pentru retur
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din RO
· Asigurare medicala din Elvetia 140 CHF/ 2 saptamani
· Asigurare storno din Elvetia 150 CHF/ 2 saptamani

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari