Engleza acasa la profesor - Cambridge sau Brighton, Anglia

engleza acasa la profesor oxford cambridge brighton guildford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: UK
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
26 Iun - 14 Aug 2018
£1490

Prezentare tabara

Daca vrei sa iti imbunatatesti nivelul de limba engleza, nu este o alta cale mai buna si mai rapida decat aceea de a studia chiar in casa propriului tau profesor. Poti consolida cunostintele tale intr-un mediu in care se vorbeste nativ limba engleza, impreuna cu profesorul tau care iti va crea un program potrivit pentru tine.  
Fiecare profesor este selectat in functie de nevoile si cerintele fiecarui student in parte, astfel acest program one-to-one se bazeaza pe o relatie de succes dintre profesor si student.


Interesant de citit:

Pentru a vizualiza un exemplu de profil al profesorului accesati: Exemplu profil profesor


Programul de vara al cursului de limba engleza acasa la profesor include:

· Test initial de evaluare a cunostintelor
· Saptamanal 20 ore de limba engleza acreditate British Council, in sistem one-to-one sau two-to-one (daca sunt 2 participanti de varsta si nivel de cunostinte apropiate)
· Program personalizat si materiale didactice special concepute in functie de profilul studentului pentru o experienta unica
· Cazare la familie, in camera single sau dubla cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/zi) si packed lunch in timpul excursiilor
· Program complex de activitati impreuna cu familia dupa-amiaza si seara;  exemple: vizite locale, activitati culturale, iesiri la cinema, teatru, patinoar,  british board games, quiz etc.; in 3 seri/ saptamana vor fi  impreuna cu copii internationali inscrisi la tabara de vara din Brighton sau Cambridge (*)
· Saptamanal 2 excursii de o jumatate de zi impreuna cu familia gazda sau     impreuna cu copii internationali inscrisi la tabara de vara ; exemple de locatii: Blenheim Palace, Broughton Castle, Hastings, Ely & Oliver Cromwell’s House, Anglesey Abbey (*)
· O excursie de o zi intreaga pentru durata de 2 saptamani; exemple de locatii: Londra, Bath, Oxford, Cambridge, Canterbury, Portsmouth (*)
· Acces zilnic la Internet
· Asigurare complexa de calatorie din UK
· Transfer de la si la aeroportul Londra Heathrow

(*) in functie de locatia familiei gazda


Interval de participare 2018:            

26 Iunie - 14 August 2018                                       

Durata taberei: 1 - 4 saptamani
Sosire/ Plecare Marti


Tarif:  

1490 GBP/ saptamana (curs one-to-one)                  
1195 GBP/ saptamana (curs two-to-one)    


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer de la/ la aeroport (in cazul in care sosirea/plecarea se face de pe un alt aeroport decat cel indicat) - tarif la cerere

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari