Tabara virtuala limba Engleza General sau Leadership

tabara virtuala limba engleza general sau leadership pentru 8 17 ani.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 8-17 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: Engleza



Perioada:
15 iun - 21 Aug 2020
£190
Galerie foto

Descriere curs

Scoala de limba engleza situata in Wimbledon, Londra, are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive, iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student.

Scoala este membra English UK (asociatia scolilor acreditate British Council), si organizeaza atat programe pentru adulti si profesori de limba engleza cat si cursuri de vara pentru copii cu varste cuprinse intre 8 si 17 ani.

Pentru vara 2020 o parte din activitatea scolii a fost mutata in mediul online, astfel a fost conceput programul Online Junior Summer Camp, pentru copiii cu varste de 8-17 ani.

Programul se desfasoara in totalitate online, iar cursurile sunt sustinute de profesori cu experienta. Lectiile se desfasoara de luni pana vineri in intervalul orar 10:15-13:20 (cursuri limba engleza) + 14:00 – 14:50 (program de activitati) – ora Romaniei.

Programul ofera 2 optiuni de cursuri intre orele 10:30 – 12:20, la alegere:

  • Cursuri de limba Engleza General (grupa de varsta 8-17 ani, pentru nivel de la A2 la C1)
  • Young Leaders (grupa de varsta 14-17 ani, pentru nivel de la B2 la C2)

Programul taberei virtuale include:

· Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel + scurt interviu prin intermediul Zoom inainte de inceperea cursului
· Saptamanal 10 lectii cu tematica General English sau Young Leaders, in functie de optiune elevului (o lectie dureaza 50 minute), in intervalul 10:30-12:20 ora Romaniei; in cazul programului Young Leaders cursurile se vor concentra pe dezvoltarea increderii in sine, sustineri de prezentari, dezbateri, team-working si critical thinking
· Saptamanal 5 lectii de Specialist Skills Workshops zilnic de luni pana vineri intre orele 12:30-13:20 ora Romaniei; se va alege o tema/ saptamana din:

  • Junior Journalist
  • Film making & Social Media
  • Modern Youth Culture
  • Debating, Presentations and Public Speaking
  • The Language of Sport

· Saptamanal 4 sesiuni a cate 50 minute de activitati sportive, sociale si culturale + tururi virtuale; 4 dupa-amieze, in intervalul 14:00  -14:50
· Saptamanal un tur virtual de 1.5 ore, miercuri dupa-amiaza intre orele 14:00 - 15:30
· Certificat la finalul cursului impreuna cu un raport de evaluare, in format digital
· Fotografie de grup a clasei virtuale, in format digital


Interval de participare 2020:

15 iunie - 21 august

Durata: min 1 saptamana (luni-vineri)


Tarif:

190 GBP/ 1 saptamana


Tariful NU include: 

·  Taxa de inscriere 20 GBP
·  Taxa de inregistrare externa 30 GBP


De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari