Curs limba Engleza - Wimbledon Londra, Anglia

curs limba engleza wimbledon londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 20+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2019
£636

Descriere curs

Wimbledon, o suburbie a Londrei, este de mai bine de un secol cunoscut pentru campionatul de tenis ce se organizeaza aici. 
Cu toate acestea, Wimbledon inseamna mult mai mult: este localizat la numai 20 minute de centrul Londrei fiind totusi un bun loc pentru studiu si relaxare.
Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, centru de examinare, centru multimedia, biblioteca, colectie DVD, sala calculatoare, WiFi, pian, tenis de masa, sali comune, snack bar etc.


Programul cursului de limba engleza include:

· Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
· Saptamanal 24 lectii de engleza (curs Standard - in fiecare dimineata si 2 dupa-amieze pe saptamana) sau 28 de lectii (curs Intensiv - 24 lectii standard in fiecare dimineata + lectii specializate** 4 dupa-amieze pe saptamana) acreditate British Council, in clase internationale de max. 14 participanti (1 lectie dureaza 50 minute)
(**se va alege intre: Communication Skills, Grammar & Writing Workshop, Medical English, IELTS preparation (Academic) & Academic Writing, Cambridge First Preparation, Cambridge Advanced Preparation, English for Film Making and Social Media sau Executive Skills for Proffessionals)
· Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
· Acces platfoma online de studiu
· Petrecere de bun-venit si welcome pack
· Program activitati sociale (exemple: seara Salsa & Bollywood, Fashion Show, Games Night, seara film, vizite la Tate Modern, British Museum si The National Gallery, shopping la Camden si alte centre comerciale)  si sportive (exemple: tenis, cricket, volei, baschet, squash, badminton fotbal, tenis de masa)
· Certificat la finalul cursului, dupa sustinerea examenului


Date de incepere 2019:

In orice zi de Luni

Durata cursului: minim 2 saptamani, maxim 12 saptamani  


Tarif curs:
Perioada Curs Standard Curs Intensiv
2 saptamani      636 GBP     744 GBP
3 saptamani  954 GBP   1116 GBP
4 saptamani   1272 GBP   1488 GBP

Tarif cazare: 

· Familii de la 155 GBP/ saptamana, camera single, mic dejun inclus (min. 18 ani) sau 195 GBP/ saptamana cu demipensiune (min.16 ani)
· Student House Standard (min. 18 ani) de la 165 GBP/ saptamana, camera single cu baie comuna, self-catering
· Student House King’s Lodge Superior (min. 18 ani) de la 265 GBP/ saptamana, camera single cu baie proprie, self-catering


Tariful NU include :

· Taxa de inscriere 95 GBP
· Taxa pentru cazare 50 GBP pt prima saptamana de cazare
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport Heathrow  de la 110 GBP/ sens
· Garantie in caz de daune 300 GBP (returnabila), doar la Student House
· Manuale si materiale de studiu de la 25 GBP (in functie de durata cursului)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Supliment curs sezon vara 10 GBP/ sapt (25 iun - 31 aug)  - pt Curs Standard

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari