Curs limba Engleza Intensiv - New York, SUA

curs limba engleza intensiv new york sua.jpg

Tara: America
Locatie: New York
Varsta: 18+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2015
320$

Descriere curs

New York, supranumit ’The Big Apple’ sau ’The City that Never Sleeps’, gazduieste doua dintre cele mai  faimoase obiective turistice din lume: Statuia Libertatii si Empire State Building, adevarate simboluri ale USA si ale ’Visului American’. Organizata in campusul Universitatii St. John’s, in centrul Manhattan, tabara de vara asigura tinerilor  participanti un loc ideal pentru studiul limbii engleze. Cu un grad ridicat de   securitate datorita asezarii, campusul ofera cele mai atractive mijloace de distractie, terenuri de sport in aer liber si acoperite. Studiind aici, vei avea sansa de a  experimenta viata unui new yorker, de a intelege de ce New Yorkul este un oras unic, dar cel mai important, iti vei imbunatati limba engleza atat in timpul cat si in afara orelor de curs.


Programul cursului de limba engleza include:

·    Saptamanal curs  engleza Intensiv (20 lectii), Silver (20 lectii + 5 lectii one-to-one), Gold (20 lectii + 10 one-to-one) sau Platinum (20 lectii + 20 one-to-one), in functie de intensitatea de studiu dorita, predate de profesori cu experienta, in clase internationale de maxim 14 participanti; 1 lectie dureaza 50 de minute
·    5 nivele de cursuri General English: Beginner, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate si Advanced English
·    Acces la internet si resurse multimedia
·    Program social: activitati dupa amiaza si seara, excursii cu insotitor* (*excursiile, dar si unele dintre activitati sunt contra cost)
·    Certificat de participare curs


Date de incepere 2015:

in fiecare zi de luni a anului
Durata: minim 2 saptamani


TARIF curs:
Tarif/saptamana 1-4 sapt 5-11 sapt 12-24 sapt 25+ sapt
Intensiv 20 $320  $280 $260 $250
Silver (20 + 5) $645 $605 $585 $575
Gold (20 + 10)  $960  $920 $900 $890
Platinum (20 + 20) $1530 $1540 $1520 $1510
One-to-one  $88/ lectie  - - -

TARIF cazare:

·    la resedinta, self catering, in camere single cu baie comuna 525 USD/ sapt (Ian-Mar) sau 560 USD/ sapt (Apr-Dec)
·    la familii, cu mic dejun in camera standard cu baie comuna 430 USD/ sapt, sau in camera executive cu baie proprie 530 USD/ sapt (in central Manhattan) sau de la 270 USD/ sapt (in afara Manhattan-ului)
·    hotel sau hostel tarif la cerere


Optional (tarife la cerere):

·    Cursuri Executive English & English for Exams (TOEFL, FCE, CAE/ intensiv)


Tariful NU include :

·    Taxa inscriere 200 USD & taxa cazare 100 USD
·    Manuale si materiale de curs 50 USD
·    Transport cu avionul Bucuresti - New York - Bucuresti
·    Transfer aeroport 150 USD/ sens
·    Taxa viza aprox. 160 USD 
·    Excursii si activitati optionale
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari