Curs limba Engleza Business - Londra, Anglia

curs limba engleza business londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 18+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2018
£1490

Descriere curs

Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive, iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student.
Localizata centrala, langa celebra Oxford Street si in apropierea statiilor de metrou scoala ofera acces rapid catre toate punctele de interes ale Londrei.
Cursurile se adreseaza celor ce isi doresc sa urmeze sau urmeaza deja o cariera in business, punand accent in special pe competentele lingvistice integrate, vocabular si prezentari dar si redactare email.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, sala de calculatoare, centru multimedia, biblioteca, WiFi, cantina si cafenea, spatiu pentru relaxare.


Programul cursului de limba engleza business include:

·    Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
·    Saptamanal 21 ore de limba engleza impartite in: 15 ore engleza business (negocieri, dezbateri, public speaking, redactare emailuri si scrisori oficiale, prezentare rapoarte etc), de luni pana vineri, acreditate British Council, in grupe de max. 4 participanti, punand accent atat pe nevoile individuale, dar si pe lucrul in echipa (dimineata, intre orele 8:45-12:45) si 16 ore workshop-uri de comunicare - Critical Analysis & Spoken Assertiveness (2 ore/ zi, intre orele 13:30 - 15:45); workshop-urile vor fi sustinute in grupe de cca.12 participanti
·    Manual si materiale didactice pe toata perioada cursului, sub forma de imprumut
·    Cazare la familie in camera single, cu demipensiune (mic dejun si cina)
·    Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
·    Program activitati sociale 3 zile pe saptamana (vizite in Londra, excursii la galerii de arta si muzee); transportul si taxele de intrare nu sunt incluse
·    Certificat la finalul cursului


Date de incepere curs 2018:

In orice zi de Luni
(exceptie sarbatori legale)

Durata curs: min. 1 saptamana  (duminica - sambata)


Tarif:

1490 GBP/ 1 saptamana
2800 GBP/ 2 saptamani
4200 GBP/ 3 saptamani


Optional:

·    5 lectii particulare/ saptamana 445 GBP/ saptamana
·    10 lectii particulare/ saptamana 807 GBP/ saptamana
·    Cazare in apartamente sau la hotel (tarif la cerere)


  Tariful NU include:

·    Taxa de inscriere 40 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
·    Transfer cu taxi de la/ la aeroport Heathrow  100 GBP/ sens
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari