Vesti tabara Oxford Headington School

Asa cum am promis, revin cu noutati si cateva fotografii 🙂
Ieri, dupa test, am avut o scurta iesire in oras si cu toate ca a fost putin cam aglomerat, ne-am bucurat de fiecare minut. Am admirat colegiile, The Radcliffe Camera, The Bodleian Library, The Bridge of Sighs si am avut si timp de cumparaturi.. cum ar fi hanorace cu Oxford si umbrele!
Seara activitatile au fost dedicata doborarii recordurilor – copiii s-au putut intrece in probe ca: cea mai lunga distanta parcursa de un avion de hartie, cine invarte cel mai mult hula hoops, cine sare coarda de cele mai multe ori intr-un minut, cine imbraca cele mai multe tricouri intr-un minut, cine parcurge cel mai repede un traseu cu obstacole si multe altele.
Azi… a plouat toata ziua.
Dar asta nu ne impiedica sa ne simtim bine!
Desi vremea (care nu a tinut cu noi azi) ne-a taiat putin din avant Activity Leaderii au facut tot posibilul sa ne distraga atentia organizand activitati cat mai diverse dupa-amiaza.
Dupa ce au terminat lectiile, inainte de a iesi din clase copiii s-au inscris pe liste la urmatoarele activitati, dupa preferinte: inot, tenis, badminton sau dans, iar cei care nu au dorit sa ia parte la activitati sportive au ales arts & crafts, sa citeasca sau sa se uite la Olimpiada.
Diseara avem karaoke, iar maine mergem la Thorpe Park 🙂
Cu drag,
Lucia