Vesti tabara New York Manhattan

Cine spunea ca timpul trece foarte repede atunci cand te distrezi avea mare dreptate 🙂 nici nu ne dam seama cum s-a facut deja vineri!
Astfel miercuri dupa-amiaza am incercat sa deslusim arta moderna expusa in MoMA (Museum of Modern Art), care gazduia printre altele si colectii si opere ale unor artisti ca Picasso, Dali, Cezanne, Matisse sau Andy Warhol, iar seara dupa cina copiii au putut merge la discoteca organizata in campus.
Ieri a fost o zi mai plina, inceputa cu o vizita in faimoasa gara istorica din centrul Manhattan-ului: Grand Central Station. A urmat Herald Square, unde copiii s-au bucurat de putin timp liber si au intrat in cateva din numeroasele magazine din zona (printre care si celebrul Macy’s), si apoi ne-am indreptat spre Times Square, unde ne-am bucurat de o cina tipic americana la restaurantul Dallas BBQ.
Punctul culminant al serii trebuia sa fie vizita la Empire State Bulding, insa din pacate o furtuna ne-a stricat planurile si ne-am intors in campus, urmand sa mergem la Empire State Building saptamana viitoare.
Astazi, dupa pranz, ne asteapta unul din cele mai mari muzee de arta din lume: Metropolitan Museum of Art (pe scurt: Met), iar apoi urmeaza un week-end full, cu excursii in Brooklyn, Coney Island, dar si un outlet din New Jersey.
Urmariti in continuare blog-ul Mirunette si va invitam sa postati si comentarii – apreciem feedback-ul tuturor!