Vesti tabara New York Manhattan (3)

Avem multe de povestit si multe poze de impartasit.
Am facut atatea lucruri in cat nu stim cu ce sa incepem mai repede 🙂
Vineri am fost la Metropolitan Museum of Art, unul dintre cele mai mari muzee de arta din lume, acoperind 5000 de ani de cultura mondiala, detinand in prezent peste doua milioane de exponate.
Seara am avut disco unde ne-am distrat de minune.
Sambata nu am mai avut cursuri, asa ca am plecat de dimineata spre Coney Island&Brighton Beach. Din pacate vremea nu a tinut cu noi, a fost innorat si a si ploat putin, si nu am putut face plaja. O parte din copii au profitat si s-au dat in roller coaster-urile din parcul de langa plaja. Dupa, am parasit Coney Island si am traversat faimosul pod Brooklyn catre Manhattan, luand cina la Pier 17 – Pacific Grill.
Duminica am avut o zi de shopping in Jersey Gardens din NJ.
Seara l-am sarbatorit pe Horatiu asa cum se cuvine, cu un tort mare.
Luni a fost zi de relaxare in campus, si multi s-au odihnit profitand de dupa amiaza libera. Insa, dupa cina am plecat cu totii la Empire State Building, cel mai inalt si faimos zgarie nori din NY. Toti am putut asculta la audio guide povestea acestuia. Am urcat cu liftul la etajul 86 in 45 secunde. Oare cat ne-ar fi luat pe scari :), in luna februarie a fiecarui an are loc o cursa de urcare pe scari, 1576 trepte, in Empire State Building, iar recordul este de 9 minute si 33 secunde. Privelistea de sus a Manhattanului noaptea ne-a taiat respiratia, unul din baieti spunand ca ” imi vine sa plang fericire”.
Acum ca v-am povestit ce am facut va lasam sa va uitati pe poze 🙂
Cu drag,
Cristian si Alexandra – Group leaderi tabara NY Manhattan