Vesti tabara Barcelona

Ce mai faceti? Toate bune?
Revin cu vesti de la Barcelona. 
Andrada, care a studiat engleza. in prima saptamana, a putut trece la spaniola in a doua, am vb eu cu directorul de studii de la universitate si va avea un certificat pt spaniola si unul pt engleza, asa ca putem spune ca a impuscat 2 iepuri dintr-o data. Cu toate ca a intrat la nivelul A1, adica incepator, este foarte buna la oral, intelege tot ce ii spune profesorul, din pacate nu stie sa scrie, ca ar fi putut asista la cursuri de nivel superior. Dar oricum este bine, face „o baie de limba”, care ii va prinde f. bine.
Intr-una din zilele trecute cand am avut plaja, am avut pemisiunea sa scot copiii din campus. Unii au vrut sa ramana la plaja, iar eu cu Chira, Ina, Alina si Alex am fost la muzeul Picasso. A fost super, am stat ce-i drept la coada, dar a meritat. Am cumparat suveniruri si ne-a placut. 
Ieri am fost la cumparaturi intr-un mall, ne-am rasfatat.
Din pacate, Alina, care este extrem de neatenta cu ea si cu lucrurile ei, si-a uitat punguta cu un tricou si niste cercei …la mall 🙁 dar s-a rezolvat, o colega i-a imprumutat banuti si si-a mai luat o data, slava Domnului ca erau bani putini ( 15 E ). 
Azi mergem  la Sagrada Familia si la Parcul Guel. Unii au vz deja catedrala si nu mai vor sa intre, altii nu vor sa chletuie banutii pe bilet. E adevarat ca e scump ( 15 E ) pt copii , iar pt adulti si mai mult. Eu voi intra, impreuna cu cativa dintre ei. I-am convins, spunandu-le ca este o ocazie buna sa vada interiorul catedralei, o experineta frumoasa 🙂 
O zi frumoas,
Loredana