Vesti calde de la Duke of York’s School :D

Heeeloooo everyoneee,

Revenim cu fotografii din ultimele noastre experiente de la scoala ducelui :P.

Ieri am fost in excursie la Chatham Dockyard, unde ne-am delectat cu navele de razboi, am asistat la o demonstratie de construit a funiilor de care sunt prinse enormele ancore ale vapoarelor (in prima parte Mara si Ioana au avut o mare contributie 🙂 ), am intrat in lumea piratiilor, dar a fost si un foarte bun prilej de a simti briza marii si nu ne-am putut abtine sa nu facem o reprezentatie demna de Titanic :)))) (ne puteti vedea mai jos ðŸ˜› :))) )… toate nu inainte de o portie bunicica de shopping :D.

Seara ne-am distrat copios la Kaaaraookeee!!! Mara a fost cea mai curajoasa dintre noi si a dat start-ul petrecerii :P. BRAVOOOO Maraaa!!! Evident ca dupa ea, am urmat si celelalte; si daca la inceput nu ne prea tragea inima la cantat, la finalul serii nu mai vroiam sa mergem la culcare :))).

… apoi ne-am dres vocile la Kaaaaraookeee…

 
 
Nu in ultimul rand, astazi am fost creative la tie-die T-shirts 😛 si am facut miscare la Rounders :D. Le asteptam si pe Ioana si Julie diseara sa le vedem operele de arta in ale vopselelor in urma dupa-amiezii la Paint Ball 😀

 
 
In seara asta vom dansa la mult asteptata Discooooo night!!! Asa ca stay close for the pictureees :)),
Cu drag,
Duke of York’s Duchesses