Update on the Duke’s Duchesses :)

Dragii nostri,

Astazi am reintrat in programul obisnuit cu lectii si activitati dupa cel mai distractiv si plin weekend :D. Ce-am facut? Am vizitat castele, am facut shopping, am dansat, am cantat, am aprins camp fire si am mancat marshmallows, ne-am batut cu oua, faina si spuma… iar acum, ca s-o citez pe Mara „suntem triste ca s-au incheiat activitatile astea si mai vreeeeeemmmm o data” :))). Asteptam cu nerabdare excursia de maine la Harry Potter Studios, apoi miercuri la Canterbury pentru si mai mult shopping :))).

Dar s-o luam pe rand: joi seara ne-am imbracat frumos pentru mult asteptata seara discoooooo; ne-am luat la revedere de la o parte din copiii din campus care s-au intors pe meleagurile lor natale, am dansat cu totii, iar la final, chiar daca am fost doar o saptamana impreuna, vai, ce de lacrimi s-au mai varsat :))

Au urmat doua zile libere de la cursuri, vineri si sambata, in care activitatile din campus s-au tinut lant, iar distractia a fost la ea acasa:

… am jucat cricket

… am participat la lectii de dans si am invatat primii pasi de cha-cha-cha 😀

… am jucat si badmington 🙂

… si ne-am pus rotitele de limba engleza in miscare la Scrable 🙂

… iar seara ne-am incalzit in fata focului de tabara si ne-am indulcit cu divinele marshmallows, yuuuummm 😛

… din cand in cand avem reale competitii si spectacole de dans, iar noi ne mandrin cu Ioana, care scoate ropote de aplauze si fluieraturi de fiecare data 🙂

… nu puteam uita de cea mai distractiva seara – silly olympics sau jeux sans frontieres care, desi a inceput curat, s-a finalizat cu noi toti imbracati in oua, faina si spuma de barbierit :))))). Am dat intreceri la alergat, intreceri cu roaba, proba de cine aduce cea mai multa apa in bol sau cine duce cel mai repede un ou intr-o lingura. Desigur, nici una nu s-a limitat strict doar la task-ul atat de simplu 😀

… (mai avem poze, urmariti-ne) 😛

Nu in ultimul rand, sambata am vizitat vecinul nostru Dover Castle unde am participat la o demonstratie de lupta din vremea romanilor, iar duminica, Hever Castle, casa copilariei lui Anne Boleyl, a doua sotie a regelui Henric al VIII-lea al Angliei (hmmm, sau o fi conacul a Andreei :))) care ne-a incantat cu o istorisire plina de creativitate si ne-a fost un real ghid al turului castelului :))) ).

… Dover Castle …

… Hever Castle …

Stay tuned for moooreee :D,

Cu drag si dor,
Ducesele 🙂