Ultimele fotografii si vesti din tabara Cambridge 11-25 august

Dragii nostri,
Iata-ne la final de tabara – in timp ce ne facem bagajele, am gasit putin timp sa va impartasim noutatile din ultimele zile!
Incepem cu ziua de joi, cand dupa cursurile de limba engleza si masa de pranz, cei 10 „temerari” (Iulia, Ioana, Luca, Andrei, Victor P, Razvan, Victor T, Vlad, Gellert si Zsolt) au sustinut examenul TOEIC, supravegheati de Mark (unul din profesori) si de Tim (directorul de tabara). Asteptam acum cu multe emotii rezultatele, care vor veni in aprox 2 saptamani la sediul nostru si vor fi trimise pe e-mail tuturor! Vor urma apoi si diplomele, pe care le vom primi din UK la sfarsitul lunii septembrie!
Chiar daca joi a fost o zi mai ploioasa, vineri s-a prezentat mult mai bine, astfel ca unii profesori au ales sa tina orele de limba engleza in aer liber! Fiind ultimele ore de curs, toata lumea a primit certificatele de participare, precum si un raport personalizat referitor la activitatea de la ore, punctele forte ale fiecaruia, precum si domeniile unde mai are fiecare de lucrat pentru a se apropia de un vorbitor nativ de limba engleza!
Printre activitatile de dupa-amiaza propuse pentru ziua de vineri a fost si punting – fiind o zi foarte frumoasa, o mare parte din grupul nostru s-au bucurat din nou de o plimbare pe raul Cam, printre gradinile diverselor colegii ale universitatii Cambridge! Restul au ales intre „Bracelet Making”, „Cream Tea”, Volei sau Rounders.
Astazi ne-am trezit mai devreme, pregatiti pentru excursia in statiunea preferata a englezilor: Brighton – un oras in sudul Londrei, port si destinatie de vacanta pentru multi turisti atat britanici, cat si internationali! Am putut admina Brighton Pavilion (o fosta resedinta regala, construita in secolul XIX in stil oriental), zona de cumparaturi „The Lanes”, celebrul „Brighton Pier” – cu multe posibilitati de distractie si cumparaturi, iar excursia s-a incheiat cu o vizita la SeaLife Aquarium – cel mai vechi acvariu din lume inca functional – am admirat pesti din toate colturile lumii, caracatite, rechini sau broaste testoase-gigant!
Chiar daca vremea britanica a tinut sa isi faca simtita reputatia si ne-a „bucurat” cu o ploaie marunta care ne-a urmarit toata ziua, excursia a fost un succes – am avut timp atat de cumparaturi, cat si de distractie si o vizita educativa!
Va lasam in continuare sa va bucurati de ultimele fotografii si asteptam cu nerabdare sa ne vedem maine seara, dupa 2 saptamani frumoase petrecute in unul din cele mai faimoase orase universitare din lume: Cambridge!
Cristian, group leader tabara Cambridge
„Sala de clasa” in dimineata zilei de vineri:

Jocuri de carti pe iarba colegiului:

Punting, activitatea preferata a grupului:

Excursia la Brighton:

SeaLife Aquarium, Brighton:

Brighton Pier: