Traieste Visul American in taberele internationale

los angeleslos angeles

New York, Los Angeles, Miami sau Las Vegas? Care este orasul pe care ti-ai dori sa il vizitezi? America iti oferta o multitudine de variante din care poti sa alegi. Orase superbe, infinite..

Sa discutam punctual despre cateva dintre ele.

los angeles

los angeles

Los Angeles, denumit si „Orasul Ingerilor”, te va fascina de la prima intalnire.  Ca numar de locuitori, este al doilea mare oras dupa New York. Economia orasului se bazeaza pe o mare diverisitate a industriei.. Supranumit „capitala creativitatii”, Los Angeles are cei mai multi artisti, scriitori, regizori, actori si muzicieni din intreaga lume, unul din 6 locuitori activand in industria fascinanta a creatiei. Visul american a fost desavarsit in filmele de succes iubite de la Hollywood! Daca te-am facut curios, poti vizita L.A.-ul, intr-o tabara internationala, aici.

New York

new york

New York City reprezinta simbolul “Visului American” si este orasul cel mai vizitat de catre turistii care vin pentru prima data in SUA. Empire State Building, Ground Zero, Central Park, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge, Broadway, Macy’s Department Store sau 5th Avenue sunt doar cateva dintre atractiile “orasului care nu doarme niciodata”. Poti vizita New York-ul alaturi de noi intr-o tabara de vara!

miami

miami

Miami este capitala economica a statului Florida. Statiune turistica de renume mondial, Miami mai este cunoscut ca fiind „Capitala Croazierelor Lumii”, deoarece este cel mai aglomerat port din lume in ceea ce priveste traficul de pasageri si vaselor de croaziera. Excursiile fantastice in Miami, la parcul de distractii celebru Universal Studios Orlando, la rezervatia naturala Everglades cu aligatori, precum si croazierele memorabile garanteaza o vacanta de vara in America incredibila! Poti avea parte de toate acestea, aici.

las vegas

las vegas

Las Vegas este poate cea mai populara destinatie turistica din America. Renumit pentru viata de noapte foarte activa, orasul Las Vegas nu inseamna doar jocuri de noroc. Poti admira arhitectura moderna a orasului, fantanile arteziene de la Bellagio si spectacolele. Poti face o excursie din Las Vegas catre Marele Canion, unde te poti bucura de o plimbare cu elicopterul, poti face rafting sau te poti plimba cu Hammerul. Indiferent ce tip de distractie alegi, pregateste-te sa scoti din buzuar cateva sute de dolari.

Daca nu esti inca foarte convins de faptul ca ar trebui, macar o data in viata, sa vizitezi America, contacteaza-ne si afla mai multe despre programele din taberele internationale si despre tot ceea ce poate insemna experienta ta acolo. Iti garantam ca nu o sa regreti! 🙂